.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΗΤΑΝ Η «ΤΕΛΕΙΑ Γ.Σ.» (ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΑΝ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ»)


Ήταν μια τέλεια Γ.Σ. Χωρίς περιττολογίες, με μεστό και καταγγελτικό λόγο∙ μα πάνω απ’ όλα μια Συνέλευση που έδωσε απαντήσεις και ανόρθωσε το ΑΕΚτζήδικο φρόνημα. Αν, δε, αυτή η Γ.Σ. γινόταν πριν από έναν μόλις χρόνο, τότε θα πανηγυρίζαμε για την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας ακόμη και εμείς. Βέβαια, είχαμε για ακόμη μια φορά την διαβεβαίωση ότι θα βγεί μέσα σε μια βδομάδα (το πολύ μέχρι τις 20 Ιούλη ή τις 50 Ιούνη 2017) κάτι που θα πρέπει εξ’ ορισμού να μας κάνει επιφυλακτικούς με βάση το παρελθόν. Δεδομένου, όμως, ότι «τα γάλατα έχουν σφίξει» ΔΕΝ πρέπει ν’ αποκλείουμε την υπογραφή κάποιας Οικοδομικής Άδειας ακόμα και αν ΔΕΝ την έχει υπογράψει κάποιος από τους αρμόδιους δημόσιους υπαλλήλους. Άλλωστε υπάρχουν και οι μετακλητοί που ως κομματόσκυλα προσφέρονται ως «χρήσιμοι ηλίθιοι»

Αρκετά όμως μ’ αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο (με το οποίο θ’ ασχοληθούμε ξανά αφού υπογραφεί η «νόθα Οικοδομική Άδεια»). Για την ώρα ας μείνουμε στο «διπλό κέρδος» της Ερασιτεχνικής απ’ αυτή την Γ.Σ. Εκτός, λοιπόν, από την ανάταση του όπως και να το κάνουμε πεσμένου ηθικού διαγράφηκαν και οι «εσωτερικοί εχθροί» του Σωματείου. Διαγράφηκαν όμως ΟΛΟΙ; Μη τυχόν και ο Αλεξίου (τον οποίο υπερασπίστηκε ο «Τίγρης») κατάφερε να κάνει πάλι το θαύμα του; Πρίν σας αποκαλύψω την απάντηση πρέπει να ειπωθεί μια μόλις κουβέντα για τις διαγραφές μελών λόγω χρεών. 

Η επιχείρηση «εκκαθάριση Μητρώου Μελών» έχει δημιουργήσει πολλές απορίες και έχει τροφοδοτήσει ποικίλες υποθέσεις. Αν και θα μπορούσαν όλες εξίσου να ισχύουν, θεωρώ πως η συγκεκριμένη μεθόδευση εκτός από τον καλύτερο έλεγχο του Σωματείου ήταν και ένας εκβιασμός για να γεμίσει (όσο το δυνατόν) το ταμείο του Σωματείου. Και όπως κάθε πετυχημένος εκβιασμός έπρεπε να φτάσει ως το τέλος (την διαγραφή των μελών λόγω οφειλών).

Εκτός από την «εκκαθάριση του Μητρώου Μελών» και το επικοινωνιακό σόου του «Τίγρη» για το γήπεδο, το κύριο θέμα ήταν οι διαγραφές των «9». Το θέμα αυτό σέρνεται 3 και πλέον χρόνια τώρα. Υποτίθεται ότι σήμερα θα τελείωνε, αλλά αλλοίμονο ΔΕΝ τελείωσε. Όχι επειδή ενδέχεται κάποιοι να προσφύγουν στο δικαστήριο και ν’ ακυρώσουν την απόφαση της Γ.Σ. Όχι. Το θέμα ΔΕΝ έκλεισε επειδή ο Αλεξίου τα έκανε και πάλι μπάχαλο. 
 
Εξηγούμαι.

Στις 27 Μάρτη 2014 το Δ.Σ. συνεδρίασε σχεδόν σε ολομέλεια (14/15) και αποφάσισε κατά πλειοψηφία (12 «ΝΑΙ» & 2 «ΛΕΥΚΑ») την διαγραφή των:
  • Γεωργίου Γάσια,
  • Βασίλειου Καπετανόπουλου,
  • Παύλου Παπατριανταφύλλου,
  • Νικολάου Σταθάκου,
  • Κωνσταντίνου Χαμπάκη και
  • Χαράλαμπο Τσαντήλα
Επειδή στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης για τα άρθρα 42 & 43 του Ν. 4277/2014 υπέβαλλαν λίγο μετά την λήξη της υπόμνημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με τις θέσεις τους.

Η διαγραφή τους έπρεπε να (επι)κυρωθεί από την επόμενη Γ.Σ., η οποία όπως θυμόμαστε στις 15 Ιούνη 2014 όταν και ιδρύθηκαν η Π.Α.Ε. & η Κ.Α.Ε. Δεδομένου ότι όπως ορίζει ο Νόμος (και το Καταστατικό) τότε ΔΕΝ (επι)κυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, αυτή ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. Συνεπώς οι «6» παρέμειναν μέλη του Σωματείου και συνέχισαν να μετέχουν στις Γ.Σ. του (όποτε ΔΕΝ τους εμπόδιζαν).

Στις 22 Νοέμβρη 2016 το παράνομο και «ψευτο-Δ.Σ.» συνεδρίασε με 12 στα 15 παρόντα μέλη και αποφάσισε την διαγραφή 3 ακόμα μελών. Τα 2 από τα 3 διαγράφηκαν για τον ίδιο λόγο. Το 3ο επειδή ως έφορος τμήματος δημοσιοποίησε την ιταμή και καταστροφική για το τμήμα του συμπεριφορά της «Διοίκησης».

Τα μέλη που διαγράφηκαν ήταν τα:
  • Βασίλειος Αργυρόπουλος,
  • Ιωάννης Πολιτόπουλος και
  • Χρήστος Πιλάλης.
Ο πρώτος είχε καταθέσει την γνωστή μας αγωγή για την ακύρωση της Γ.Σ. της 3ης Φλεβάρη 2015, ενώ ο δεύτερος μαζί με τον Β. Καπετανόπουλο είχαν καταθέσει «πρόσθετη παρέμβαση». Υποτίθεται (μόνο στο μυαλό του Αλεξίου) ότι ο κος Καπετανόπουλος είχε ήδη διαγραφεί και ως εκ τούτου ΔΕΝ μπορούσε ο Αλεξίου (δεν είναι και παντοδύναμος) να τον διαγράψει δεύτερη φορά. 

Η συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να (επι)κυρωθεί στην επόμενη Γ.Σ., η οποία είναι αυτή που έγινε χθές. Όπως, όμως, ενημερωθήκαμε από τα μέσα που την κάλυψαν αλλά και από την Πρόσκληση της ΔΕΝ (επι)κυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση οπότε οι Αργυρόπουλος και Πιλάλης (γιατί ο Πολιτόπουλος διαγράφεται με τους «9») συνεχίζουν να είναι μέλη του Σωματείου.

Δηλαδή, ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον νομικό αγώνα κατά του Σωματείου συνεχίζει να είναι μέλος του!

Χθές (11 Ιούλη 2017) είχαμε την διαγραφή των «9» κάποιοι εκ των οποίων διαγράφονται για δεύτερη φορά! Το πότε έλαβε το Δ.Σ. την σχετική απόφαση ΔΕΝ το γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Θα το μάθουμε όταν θα υποχρεωθούν να δώσουν το Πρακτικό στα διαγραφέντα μέλη. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
  • Βασίλειος Καπετανόπουλος (διαγράφεται με την δεύτερη).
  • Νικόλαος Σταθάκος (διαγράφεται με την δεύτερη).
  • Κωνσταντίνος Χαμπάκης (διαγράφεται με την δεύτερη).
  • Αναστάσιος Αγγελακόπουλος.
  • Ιωάννης Πολιτόπουλος (διαγράφεται εις διπλούν).
  • Γεώργιος Γάσιας (διαγράφεται με την δεύτερη).
  • Σταμάτης Βουδούρης.
  • Παύλος Παπατριανταφύλλου (διαγράφεται με την δεύτερη) και
  • Κωνσταντίνος Κοτσώνης
Διαγράφονται πλέον από μέλη για «αντικαταστατική συμπεριφορά». Η ειρωνεία είναι ότι ο Αλεξίου που έχει κάνει λάστιχο το Καταστατικό παραμένει μέλος καθότι κατατάσσεται στους «χρήσιμους ηλίθιους».

Συμπερασματικά από το σύνολο των «εσωτερικών εχθρών» παραμένουν μέλη του Σωματείου οι:
  • Χαράλαμπος Τσαντήλας
  • Βασίλειος Αργυρόπουλος και
  • Χρήστος Πιλάλης.
Τα σχετικά με την διαγραφή των «9» είναι υπό την αίρεση ότι η απόφαση της Γ.Σ. δεν θ’ ανατραπεί δικαστικά. 

Αυτά για σήμερα σχετικά με την πανηγυρική «Γ.Σ. πλυντήριο & των μαζικών διαγραφών». Και αύριο μέρα είναι…

12 Ιούλη 2017
παρατηρητήριο.
πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου