.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Καληνυχτα ΠΑΠΑΤΖΗ

από The Snitch
 
Ο τιτλος δεν ειναι δικος μου, ειναι του υπευθυνου επικοινωνιας της ΑΕΚ ΠΑΕ. Ο ανθρωπος εχει φυγει απο το οριο του αστειου και εχει γινει επικινδυνος. Η απλα ηλιθιος. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΗΝΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ. Αυτο το ματς – να σου εχει κανει 8-9 κορνερ η ομαδα που αμυνεται!!!, δε το εχανε ουτε ο Κωστενογλου.. μη πουμε για Πογιετ. Που μπορει να μη το κερδιζε (αν και εχει παρει ματς με ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ) αλλα σιγουρα δε θα στο εχανε με κατω τα χερια. Ρε 4-3-3 πρωτη φορα σου ηρθε η εμπνευση να το παιξεις σημερα? Με απροπονητη ομαδα στις βασικες αρχες?  Οι τυποι ηρθαν ΚΑΘΑΡΑ για να παιξουν αμυνα και μολις μας πηραν χαμπαρι τι χαβαλεδες ειμαστε μας καθαρισαν στεγνα. Δε λετε που δε φαγαμε 4, τυχεροι ειμασταν.


Αφηνει εκτος αποστολης τον Τριστασον και τον Γιακουμακη και παιρνει τον Αλμειδα που στη προετοιμασια ηταν 108 κιλα και οποιος θελει ας το διαψευσει. Ο τυπος απλα δε μπορει να παρει τα ποδια του επισημα. Παιρνει και τον Πατιτο που ΔΕΝ εκανε προετοιμασια καν. Μας εχει φαει οτι οι Ρωσσοι ειναι αργοι πισω και μου βαζει τον ΣΙΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (προσβολη για τον Σιαλμα) που ειναι πιο αργος απο τον χοντρο-ουγκο. Ο τυπος ειναι απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.  ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΟΣΜΟΣ ΑΝΕΥΡΟΣ.  Ρε συ Μελ ΕΓΩ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ? 1,85-88 ΚΙΛΑ- θα στο βγαλω ΑΝΕΤΑ το ημιχρονο. Μια χαρα προπονημενος ειμαι γι τοσο, βγαζω 8Χ8 1,5 ωρα τη παρασκευη. Μη νομιζεις οτι η ΑΕΚ παιζει πιο γρηγορα, στις ιδιες ταχυτητες παμε και εμεις.

Μπακακης αναποδο μπακ. Που εκανε και ενα ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πεναλτυ στο 0-2. Ο μπακακης αναποδο μπακ ξαναλεω… Τι γινανε τα αριστερα μπακ ρε ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ? Τι εγινε ο Λοπεζ ο Βινισιους? ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ?

ΑΝΕΣΤΗΣ. Περναει η μπαλλα στα 2 μετρα ΜΕΣΑ στη μικρη περιοχη και αυτος βιδωμενος στη γραμμη. Στο δευτερο γκολ το ΠΝΙΓΕΙ απο το πεναλτυ..ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.

Λαζαρος, περιμενω κανα τεταρτο να πεσει η θερμοκρασια να ανεβει η υγρασια μπας και σουταρω.
Μανταλος, απλα νουμερο ως συνηθως. Ο ηγετης της Ξανθης.

Ο βρανιες ο σιμοες και λιγο ο γκαλο εμφανιστηκαν. Ο τσιγκι ξανα την ιδια βλακεια που φαγαμε με τη γκενκ. Επειδη δε ζηλεψε το Δελλα με το γαυρο εβγαλε το Σιμοες και εκει ειναι που χασαμε τα πασχαλια κανονικα! Εκοψε την ομαδα στα δυο Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ και οι αλλοι (οι 35αρηδες ντε που ειναι αργοι) σε κανανε να τρεχεις και να μη φτανεις.

ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ που θελατε να πεταξετε και στα αστερια. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ οχι για αστερια οχι για Europa ουτε για βαλκανικο κυπελλο δε κανετε. Πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ αυτους που πεταξαν τα λεφτα τους οχι για διαρκειας αλλα ακομη και για εισιτηριο. Που μας ζητησαν 120 ευρω χτες να δουμε το ματς (δηλαδη να παρω 2 με τη μικρη μαζι= 240 ευρω) να δω το Λιβαγια. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Δηλαδη αμα θελω να δω τον Κουτινιο ρε εξυπνοι ποσα να δωσω? 10 χιλιαρικα?

Εγραψα προχτες οτι αυτη η ομαδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ στην αμυνα. Περιμενα ομως τα στοιχειωδη ως ομαδα, οχι ενα μπουλουκι που πεταει τη μπαλλα οπου ναναι , να κανει τουλαχιστον 4-5 τελικες. Γι αυτο εγραψα και 1-1 σκορ. Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΜΕΣΑ αλλιως στη παρελαση παλι -10 θα ειμαστε. Παρτε ενα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ενα CF κανονικο. ΕΛΕΟΣ πλεον. Καταφερατε και μας ξενερωσατε μια ημερα που μετα απο τοσα χρονια ηταν χαρουμενη..

Sorry για το ‘αγανακτησμενο post’ αλλα εχει και η ΜΠΟΥΡΔΑ τα ορια της.

ΥΓ Μετα μου λεγανε για τον Απολλωνα. 200 ευρω το καλυτερο διαρκειας και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο θεαμα θα ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο το καρναβαλλο.

ΥΓ2 Stevie sorry για τη κριτικη του ματς- δεν ειναι κριτικη ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ειναι- που ειναι παραδοσιακα δικη σου στηλη. Αλλα ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ. Ρε ΜΙΑ τελικη της προκοπης?

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου