.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ο Φλαµπουράρης θέλει τον Μελισσανίδη στο «Εψιλον»

Έντονη κινητικότητα στους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου στο τοπίο των media 

Αποτελεί κοινό µυστικό ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαµπουράρης, διατηρεί διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις µε τον επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μελισσανίδη.

Η στενή φιλία που συνδέει τους δύο άνδρες έχει σταθεί αφορµή για να έρθει πιο κοντά στο Μαξίµου ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο θεωρούν ότι πρόκειται για τυπική σχέση ανάµεσα σε µια κυβέρνηση και έναν επιχειρηµατία. Τις τελευταίες ηµέρες, και µε αφορµή τις εξελίξεις στον ∆ΟΛ, παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε σχέση µε τους σχεδιασµούς του Μεγάρου Μαξίµου στο τοπίο των media.

Με δεδοµένη την αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη, ο πρωθυπουργός δείχνει να έχει επαναπροσδιορίσει τη θέση του. Στο πλαίσιο αυτό, έχει αρχίσει και κυκλοφορεί µια πληροφορία, που θέλει τον Αλέκο Φλαµπουράρη να καλοβλέπει την ιδέα της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθµού «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη από τον επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης ιδέας αντιµετωπίζουν µε θετικό µάτι, εκτός των άλλων, και την εµπλοκή του δηµοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος µε αφορµή τις τελευταίες εξελίξεις έχει έρθει πολύ κοντά στην κυβέρνηση.

Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ µε ανακοινώσεις έριχνε στην πυρά τον εκδότη της ιστορικής εφηµερίδας «Veto» ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Πλέον, εκτός από τον διαχρονικό πανελίστα της «Ζούγκλας» Πάνο Καµµένο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει βρει έναν ακόµη σύµµαχο, που ακούει στο όνοµα Σταύρος Κοντονής.

Στην κυβέρνηση φαίνεται να ενθαρρύνουν την εµπλοκή Μελισσανίδη στα media, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις τελευταίες επαφές που έχει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαµπουράρης.

Πηγή: parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. οι πηγες σας μονιμως ειναι απο παραπολιτικα γαυρο και unfollow των υπαλληλων του μαρινακη δηλαδη.πουλακια μου θα περασετε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή