.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Απελπισμένος συμπολίτης μας έδειρε τεχνικό της ΔΕΗ που του έκοβε το ρεύμα


Σχόλιο Α.Α.: Να πούμε στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ότι στον πόλεμο της ολιγαρχίας που συνεχώς πλουτίζει εντός μνημονίων, εναντίον του λαού που εξαθλιώνεται και ένα μέρος του φυσιολογικά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ρεύμα του, έχουν πάρει θέση, αυτή του καταπισεστή......

Όχι απλά δεν καταδικάζουμε την επίθεση, αλλά την δικαιολογούμε 100% γιατί χωρίς ρεύμα δεν μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς!

ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ

Από enikos:   

Επίθεση σε τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο που εκτελούσε εντολή αποκοπής, λόγω οφειλών, καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του θύτη και τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο.
«Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν» υποστηρίζει η ΓΕΝΟΠ.
Η Ομοσπονδία χαιρετίζει επίσης την άμεση αντίδραση του Διευθυντή της περιοχής ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Από δική μου πρόσφατη εμπειρία. Ζήτησα διακοπή ρεύματος σε ακίνητο και παρότι μου είπαν σε 2 μέρες θα γίνει η διακοπή, συμπτωματικά διαπίστωσα πως 15 μέρες μετά δεν είχε πραγματοποιηθεί. Κανένα τηλέφωνο, που δύσκολα βρήκα της ΔΕΗ, δεν απαντούσε. Η μόνη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δινόταν, χωρίς επίσκεψη στο αρμόδιο κατάστημα , ήταν μέσω μιας πλατφόρμας από την ιστοσελίδα της. Με έγραψαν κανονικά...
Αναγκάστηκα να πάω μέχρι το κατάστημα που έκανα την αίτηση, και να φάω μια μέρα για να πάρω την απάντηση πως κακώς πήγα εκεί γιατί η διακοπή δεν είναι δικό τους θέμα, αλλά της ΔΕΔΔΗΕ. Η ώρα ήταν περασμένη για να προλάβω τη ΔΕΔΔΗΕ, οπότε πήγα την επομένη.
Στη ΔΕΔΔΗΕ αρχικά ήταν εντελώς αρνητικοί. Μου είπαν πως εγώ έφταιγα γιατί έλειπα όταν ο τεχνικός πήγε να κάνει τη διακοπή, το ρολόι ήταν σε κλειστό χώρο που δεν είχε πρόσβαση και δεν απάντησα στο τηλέφωνο. Ανάμεσα σε άλλα άκουσα και τη θρασεία απάντηση πως έχω υποχρέωση να παρακολουθώ τη πορεία της αίτησης μου, καθώς αίτημα υπόβαλλα και δεν είναι απαραίτητο να γίνει δεκτό. 

Τους εξήγησα στο μεταξύ πως στο ρολόι μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε 24 ώρες το 24ωρο γιατί είναι ακάλυπτο σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού. Μου λένε μήπως τον εμπόδισε κάποιος που δεν ήθελε να κοπεί; Τους εξήγησα πως δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Απαίτησα να μη με χρεώσουν γιατί είναι δική τους ευθύνη η μη διακοπή, και μου είπαν δε γίνονται αυτά, και δε φταίνε. Μετά μου είπαν πως ο τεχνικός δεν είναι δικός τους αλλά εργολάβου, πληρώνεται με το κομμάτι και συνεπώς δεν είχε λόγο να μη κάνει τη διακοπή. Στο σημείο αυτό κατάλαβα, υποθέτω σωστά, τι συνέβαινε . Ο τεχνικός δουλεύει με το κομμάτι σε ιδιώτη. Τρέχει σα το Βέγγο να κόψει το ρεύμα σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε ανέχεια για να έχει ο ίδιος ένα πιάτο φαΐ. Και για να το έχει, πρέπει να μην έχει συναισθηματισμούς για αυτό που κάνει, και πετυχαίνει υψηλή παραγωγικότητα. Αλλιώς θα έχει μισό πιάτο φαΐ ή και λιγότερο. 

Με πήρε τηλέφωνο λοιπόν και δε με βρήκε. Δε μπήκε στο κόπο να χάνει το χρόνο του για μια αβέβαιη διακοπή καθώς το ρολόι μπορεί να ήταν σε εσωτερικό χώρο που δε θα έβρισκε πρόσβαση. Έγραψε το παραμύθι του πως δε βρήκε το ρολόι και δεν απάντησα στο τηλέφωνο, και πήγε σε σίγουρες διακοπές για σίγουρα έσοδα. Αδιαφορώντας αν εγώ θα συνεχίσω να πληρώνω τις πάγιες χρεώσεις που τρέχουν. Το θέμα λύθηκε και το κλίμα άλλαξε δραματικά, όταν φεύγοντας μονολογόντας αγανακτισμένος είπα κάποια "μαγική" φράση. Η τελευταία τους κουβέντα μετά τη λύση του προβλήματος, ήταν να ξέρετε πάντως ότι η ευθύνη είναι της ΔΕΗ.

Μετά εκείνη την επίσκεψη πήρα στο μέιλ μου και "άμεση" απάντηση από τη ΔΕΗ...

Για διαφορετικούς λόγους συμβαίνει να γνωρίζομαι από το παρελθόν, και με το πρόεδρο της ΔΕΗ και με το πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ. Νομίζω πως αντικειμενικά, δουλεύουν εντατικά για τον ιδιωτικό τομέα...

Αλλά αφού θέλουμε να είμαστε όχι απλά ευρωπαίοι, αλλά θέλουμε... να είμαστε ειδικά εντός της δικτατορίας του κεφαλαίου της Ε.Ε. πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις νεοφιλελεύθερες συνταγές τους, τις υποχρεωτικές ιδιωτικοποιήσεις, το κυνήγι του μεροκάματου σε βάρος άλλων συμπολιτών για ένα αβέβαιο μέλλον και μια αβέβαιη θέση εργασίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου