.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δε διέθεσε 35.000 ευρώ για να δουν ζωντανά τον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ οι οπαδοί της ομάδας



Ούτε η Nova που η ΠΑΕ της έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων διέθετε περισσότερα, γιατί δε θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω από διαφημίσεις!


Αποκαλυπτική της απουσίας ενδιαφέροντος από τηλεθεατές και διαφημιζόμενους, λόγω του απαξιωτικού θεάματος που παρουσιάζει και η φετινή φτηνοπροχειροφτιαγμένη ΑΕΚ, ήταν η χτεσινή μέρα. Η τραγική ΠΑΕ δε διάθεσε 35.000 ευρώ για να δουν ζωντανά οι οπαδοί της ομάδας τον αγώνα, αφού δεν υπήρχαν διαφημιζόμενοι. Και μιλάμε για τη κορυφαία διοργάνωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην οποία βρέθηκε η ΑΕΚ μετά 10 χρόνια.



Η  αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:


Στις 35.000 ευρω έπεσε η τιμή του ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ, πιέζει τη NOVA και η AEK να το δείξει



Απίστευτο θρίλερ με την μετάδοση του αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Στις 35.000 ευρώ έχει πέσει η τιμη του ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ σύφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την εταιρία παραγωγής που έχει πάρει τα δικαιώματα του αγώνα. Η τιμή βέβαια δεν είναι μικρή για την εποχή, το Παρτιζάν - Ολυμπιακός για παράδειγμα κόστισε λιγότερο, όμως σίγουρα σε σχέση με το αρχικό ποσό που δεν άφηνε περιθώρια συζήτησης τώρα φαίνεται ένα “φως”. Παρόλα αυτά όμως ακόμη πιθανότερο σενάριο είναι η μη μετάδοση. Η αλήθεια ειναι πως η πίεση προς τη NOVA είναι πολύ μεγάλη αφού οι φίλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν πιστέψουν πως εν έτει 2017 δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση αγώνα προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός από τους εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ που από το πρωί τηλεφωνούν στο κανάλι η πίεση γίνεται κι από την επίσημη ΑΕΚ πλέον. Η ΠΑΕ ΑΕΚ πιέζει γιατί χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και στην ΠΑΕ και αποτελεί τεράστιο πλήγμα στο πρεστίζ της αλλά και πολύ κακό για τους οπαδούς της να μην δουν το ματς. Μάλιστα αν τελικά δεν μεταδοθεί το παιχνίδι θα είναι κάτι που αναμένεται να παίξει επιβαρυντικο ρόλο στην ήδη όχι καλή σχέση της ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι. 

Ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει στη NOVA όλα της τα δικαιώματα των καλοκαιρινών ματς επισήμων και φιλικών πέρυσι και φετος το καλοκαίρι εκτός βέβαια αν πρόκειται για ματς όπως πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ που ανήκουν στην UEFA και όχι στις ομάδες. Όποτε η NOVA είχε στην ουσία τον πρώτο λόγο και για τα εκτός έδρας έχοντας τα δικαιώματα για το εντός αφού μπορούσε να κάνει συμφωνία με τους Ρώσους στη λογική σας δίνουμε το εντός και φέρτε μας το εκτός. Για αυτό η πίεση έχει στραφεί προς το συγκεκριμένο κανάλι αφού από αυτό το συμβόλαιο η NOVA είχε τα δυο καλοκαίρια όλα τα φιλικά αλλά και τα ματς με Σεντ Ετιέν και ΤΣΣΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου