.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Δ. Ανδριόπουλος επιβεβαιώνει την «Κόντρα»!


Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ) για την επικοινωνία του μαζί μας προχώρησε ο project manager της «Αγιασοφιάς» Δ. Ανδριόπουλος, μιλώντας σε οπαδικό έντυπο.

Δε θ’ ανοίξουμε, βέβαια, διάλογο με τα άλογα όντα που γράφουν στο εν λόγω έντυπο, τα οποία δεν κάνουν ούτε για τη δουλειά που προσλήφθηκαν, όμως θα σχολιάσουμε τα όσα είπε ο Δ. Ανδριόπουλος.

1. Ο Δ. Ανδριόπουλος επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτός που επικοινώνησε με τον συντάκτη της «Κόντρας». Το ότι επικαλείται λόγους… «συνέπειας» το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας, περιοριζόμενοι να υπενθυμίσουμε πως εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαστε συστηματικά με το σκάνδαλο του γηπέδου, όμως ποτέ δε δεχτήκαμε κάποιο τηλεφώνημα ή κάποια απόπειρα επικοινωνίας από τον κ. Ανδριόπουλο. Προφανώς, την προηγούμενη τριετία κάπου είχε… ξεχάσει τη «συνέπεια» και τη βρήκε ξαφνικά τώρα.


2. Ο Δ. Ανδριόπουλος επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο σύντροφος Γεράσιμος Λιόντος αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του.

3. Ο Δ. Ανδριόπουλος αποκαλεί την κ. Ευφρροσύνη Σιμοπούλου-Κορωναίου «συμβολαιογράφο της εταιρίας ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ». Κατά το ισχύον Δίκαιο, ο συμβολαιογράφος είναι άμισθος δημόσιος λειτουργός και όχι υπάλληλος οποιασδήποτε εταιρίας.

4. Δεν πρόκειται για «γλωσσικό ολίσθημα» του Δ. Ανδριόπουλου, διότι με όσα γράφει στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αντιμετωπίζει την εν λόγω συμβολαιογράφο ως υπάλληλό του!

Δηλώνει ο Δ. Ανδριόπουλος πως ο συντάκτης της «Κόντρας» ζήτησε από τη συμβολαιογράφο «πληροφορίες και ενημέρωση για ζητήματα που η ίδια ήταν αναρμόδια να του απαντήσει»! Επιβεβαίωσε έτσι και σ’ αυτό το σκέλος το ρεπορτάζ μας, μάλλον χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι έκανε τα πράγματα χειρότερα και για τον ίδιο και –κυρίως- για τη συμβολαιογράφο.

Οι ερωτήσεις που ήθελε να υποβάλει ο συντάκτης μας στην συμβολαιογράφο (η οποία ουδέποτε εμφανίστηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά «κρύφτηκε» πίσω από τη γραμματέα της) αφορούν τη συμβολαιογραφική πράξη της 8165/2017 (Πράξη Προσδιορισμού Θέσεων Στάθμευσης του γηπέδου), την οποία συνέταξε η συμβολαιογράφος για λογαριασμό του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ, το οποίο εκπροσώπησε ενώπιόν της ο πρόεδρός του Α. Αλεξίου. Η μόνη αρμόδια να απαντήσει για ό,τι αφορά το περιεχόμενο αυτής της συμβολαιογραφικής πράξης είναι η συμβολαιογράφος και όχι ο Δ. Ανδριόπουλος. Οχι μόνο και όχι τόσο επειδή δεν είναι συμβαλλόμενος, όσο κυρίως γιατί… δεν είναι συμβολαιογράφος. Ο συμβολαιογράφος, ως άμισθος δημόσιος λειτουργός, συντάσσει πράξεις που παράγουν έννομες συνέπειες. Ο συμβολαιογράφος είναι υποχρεωμένος να ελέγξει τον ιδιώτη και τους ισχυρισμούς του και όχι ο ιδιώτης να εμφανίζεται τον συμβολαιογράφο ως παντελώς αναρμόδιο και να προσφέρεται να δώσει απαντήσεις αντ’ αυτού, σαν αποκλειστικά αρμόδιος.

Εμφανιζόμενος ως ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει για θέματα του συμβολαίου, ο Δ. Ανδριόπουλος ομολογεί –εμμέσως πλην σαφώς- ότι η συμβολαιογράφος συνέταξε μια Πράξη κατά παραγγελίαν, χωρίς να ελέγξει τη νομιμότητα των ισχυρισμών που διατυπώθηκαν ενώπιόν της και χωρίς να διασταυρώσει αυτούς τους ισχυρισμούς με τα νόμιμα έγγραφα που υποβλήθηκαν σ’ αυτήν.

Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, η συμβολαιογράφος –ενώ αναφέρεται στους δύο ΚΑΕΚ (αριθμοί κτηματολογίου) της έκτασης των περίπου 29.121 τ.μ.- «πιστοποιεί» ψευδώς ότι ολόκληρη η έκταση είναι ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ στους Κτηματολογικούς Πίνακες αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι το μεγαλύτερο τμήμα αυτής της έκτασης (τα 26.621 τ.μ.) είναι ιδιοκτησίας κατά 100/100 του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ.

Δεν πρόκειται καν για βαριά αμέλεια της συμβολαιογράφου. Ο δόλος είναι άμεσος και υπερχειλής. Ως νομικός, η κ. Σιμοπούλου-Κορωναίου δεν αγνοεί, ασφαλώς, το περιεχόμενο αυτών των ποινικών εννοιών. Οσο για τον κ. Ανδριόπουλο, με τη δήλωσή του στο οπαδικό έντυπο εξασφάλισε… με το σπαθί του την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στα αδικήματα της συμβολαιογράφου και του προέδρου της ΑΕΚ.

πηγή: eksegersi.gr



Ακολουθεί το κείμενο του Νίκου Κιτσιγιάννη στην "Ώρα των σπορ", κομμένο, όπως αναδημοσιεύτηκε στο enwsi.gr:


Η «πληρωμένη» απάντηση στα ασύστολα ψεύδη των «μίκι μάους»


Προ ημερών, ένα… περίεργο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «eksegersi.gr», που έγινε γνωστή σε… διψήφιο αριθμό αναγνωστών, λόγω του «πολέμου» που άσκησε κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, έβαλε στο «στόχαστρο» τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. Το δημοσίευμα λοιπόν της εν λόγω ιστοσελίδας, που υπογράφει ο Γεράσιμος Λιόντος, από τους υπέρμαχους στον… αγώνα κατά της «Αγια-Σοφιάς», κάνει λόγο για μια συνομιλία του ιδίου, με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, αφήνοντας αιχμές για τα όσα, δήθεν, μεταφέρθηκαν σε αυτόν, από τον project manager του έργου. Κάνοντας λόγο για επιδίωξη του Δημήτρη Ανδριόπουλου να υπάρξει μια… συνεννόηση, που δεν προσδιορίζει βεβαίως σε τι αφορά και όλα αυτά, με επίκεντρο το… ρεπορτάζ που επικαλείται η ιστοσελίδα, φυσικά κατά του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, με δήλωσή του σήμερα στην «ΩΡΑ» έδωσε μια λιτή, αλλά παράλληλα ξεκάθαρη απάντηση, αποκαθιστώντας την αλήθεια και μεταφέροντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Βάζοντας τέλος στην αστειότητα που επικοινωνείται εδώ και μερικά 24ωρα γύρω από αυτό το… θέμα, από την ιστοσελίδα αλλά και τοπικό Μέσο της Νέας Φιλαδέλφειας, που παρακολουθεί… στενά, το «ρεπορτάζ» του συγκεκριμένου σάιτ.

«Ο κύριος Γεράσιμος Λιόντος, επικοινώνησε με την συμβολαιογράφο της εταιρίας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., ζητώντας πληροφορίες και ενημέρωση, για ζητήματα που η ίδια ήταν αναρμόδια να του απαντήσει. Κάτι που του μετέφερε, ενημερώνοντάς με στη συνέχεια για το εν λόγω τηλεφώνημα.

Για λόγους συνέπειας και μόνο, τον κάλεσα πίσω, διότι για τέτοια ζητήματα την εταιρία την εκπροσωπεί ο πρότζεκτ μάνατζερ. Του μετέφερα λοιπόν ότι για τέτοιες πληροφορίες αρμόδιος να δώσει απαντήσεις είμαι εγώ. Όταν τον ρώτησα, αν θα μπορούσα να του απαντήσω πάνω σε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε πως απουσιάζει εκτός Αθηνών και ότι δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Του ευχήθηκα… καλές διακοπές και έληξε η συνομιλία. Δεν πρόεκυψε κάτι άλλο και δεν θα μπορούσε, διότι ούτε να βρούμε έχουμε κάτι, ούτε οτιδήποτε άλλο υπάρχει που θα μπορούσαμε να αναλύσουμε. Η απάντησή μου προς εκείνον, τηλεφωνικά, ήταν καθαρά λόγω συνέπειας και μόνο, στο τηλεφώνημα που έκανε προς την συμβολαιογράφο της εταιρίας μας», είπε ο project manager της «Αγια-Σοφιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου