.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Με φωτογραφική τροπολογία, σκάνδαλο, Κοντονή μέσα στη νύχτα πέρασαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Εξηγεί ο Δημήτρης Σαραφιανός


Με φωτογραφική τροπολογία, σκάνδαλο, Κοντονή μέσα στη νύχτα πέρασαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Ακούστε πώς θα γίνονται πλέον, ύστερα δανειστών και τραπεζών.
Στην ERTopen βρέθηκε το μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ, Δημήτρης Σαραφιανός, σε μια συζήτηση με τον Γιώργο Μουργή στην εκπομπή On the third day για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Με το άρθρο 59 του πολυνομοσχεδίου για το 4ο μνημόνιο που ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι εγγυήσεις δημοσιότητας κατά την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών. 

Με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ο οφειλέτης θα χάνει την περιουσία του με ένα κλικ χωρίς να έχει καν τη δυνατότητα να διαπιστώσει άμεσα με την παρουσία του πώς έγινε η διαδικασία, αν τελικά βρέθηκε υπερθεματιστής κλπ. 
Στόχος του νομοσχεδίου είναι ένας: να ξεμπερδεύει με το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς που έχει απλωθεί σε κάθε Ειρηνοδικείο και έχει οδηγήσει στο άμεσο αποτέλεσμα, να μην πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός λαϊκής περιουσίας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου