.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μαϊμουδένια η εταιρία που έβγαλε την συριζεϊκη δημοσκόπηση, αλλά η ΝΔ ας σιωπήσει γιατί υπάρχει μνήμη!

Μαϊμουδένια η εταιρία που έβγαλε την συριζεϊκη δημοσκόπηση, αλλά η ΝΔ ας σιωπήσει γιατί υπάρχει μνήμη!

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η κίνηση της Κουμουνδούρου να εκδώσει στοιχεία δημοσκοπικής εταιρείας που δεν περιλαμβάνεται στο σύστημα πιστοποίησης.
Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία, την Τρίτη θα προσφεύγει στο Ε.Σ.Ρ. προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στην διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων.

Η Common View που εξυπηρετεί αποκλειστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και μέσω Σαββίδη έβγαλε την σημερινή δημοσκόπηση που μειώνει την ψαλίδα μετά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι μαϊμουδένια, δεν υπάρχει πουθενά στην ένωση των εταιριών του είδους (όχι ότι και αυτές που είναι δεν τα παίρνουν για να ικανοποιούν τον "πελάτη").


Η Νέα Δημοκρατία βέβαια δεν δικαιούται να ομιλεί. 
Θυμόμαστε τον Νοέμβριο του 2014, επί πρωθυπουργίας Σαμαρά όταν κατέρρεε η κυβέρνηση, αποκαλύφθηκε στην Β. Ελλάδα μία άγνωστη εταιρία δημοσκοπήσεων η Interview που αβάνταρε προκλητικά τον Σαμαρά και έδινε ψευδή στοιχεία. Μάλιστα είχαμε γράψει για τις σχέσεις του ιδιοκτήτη της, Βασιλειάδη με την ΝΔ τότε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν την κατάρρευση του επινοεί νέες δημοσκοπικές εταιρίες μιμούμενος τον Σαμαρά και την ΝΔ. Έτσι και αλλιώς μιμήθηκε την ΝΔ στην εφαρμογή των μνημονίων, δεν θα το έκανε με τις δημοσκοπήσεις!


Αλλά και εκεί στην Νέα Δημοκρατία, βγάλτε τον σκασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου