.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αμετανόητος ναζί, γλείφει το δικαστήριο ο φίρερ της ΧΑ


Στις 17 Σεπτέμβρη του 2015, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και τρεις μέρες πριν τις εκλογές, ο φίρερ της ΧΑ Νικόλαος Μιχαλολιάκος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM. Δυο χρόνια από τότε, επανερχόμαστε σ’ αυτή τη συνέντευξη, ενόψει της επανάληψης της δίκης της ΧΑ, γιατί υπήρξε άκρως αποκαλυπτική.

Ο Χατζηνικολάου, σε μια κάλπικη εκδήλωση αστικής ευγένειας, αβαντάρισε τον φίρερ και τη συμμορία του, λέγοντάς του ότι αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οργάνωσή του μια δικαστική περιπέτεια, ταλαιπωρία, και ότι η δίκη θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέσα στο 2015. Μιλάμε για κάλπικη εκδήλωση αστικής ευγένειας, γιατί στην πραγματικότητα ο Χατζηνικολάου ευθυγραμμίστηκε με τη θέση του αστικού πολιτικού κόσμου για μια ΧΑ που θα αποτελεί ένα ακροδεξιό μόρφωμα, «χωρίς ακρότητες και βία» και χωρίς υποκατάσταση του αστικού κρατικού μηχανισμού.


Οπως είναι γνωστό, ο φίρερ της ΧΑ και η ηγεσία της, οι βουλευτές, τα στελέχη και όλα τα μέλη της αρνήθηκαν τόσο στην ανάκριση όσο και στην ακροαματική διαδικασία  τη φασιστική και δολοφονική δράση τους, προκειμένου να χτίσουν το ελαφρυντικό τους και να πέσουν στα μαλακά. Ηδη, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχαν αποστασιοποιηθεί από τους δολοφόνους της ΧΑ, λέγοντας διάφορα, όπως π.χ. ότι ο Ρουπακιάς δεν είναι καν μέλος της ΧΑ. Αυτή η στάση φαίνεται ότι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στις γραμμές του φασιστικού μορφώματος. Ετσι ο φίρερ, προκειμένου να διασκεδάσει αυτές τις εντυπώσεις και να ενεργοποιήσει τα στελέχη της ΧΑ, έκανε στην εν λόγω συνέντευξη τη δήλωση για ανάληψη πολιτικής ευθύνης στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τη δήλωση αυτή την έκανε στο τέλος της συνέντευξης, χωρίς να ερωτηθεί από τον Ν.Χ. Προφανώς την είχε σχεδιάσει και γι’ αυτό έκλεισε με αυτή.

Πρόκειται για δήλωση αποδοχής της στυγερής αυτής δολοφονίας και ως τέτοια πρέπει να εκληφθεί από το δικαστήριο που εκδικάζει τα εγκλήματα των νεοναζιστών της ΧΑ. Οχι για να προσθέσει το δικαστήριο την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας (αυτό δεν προβλέπεται), αλλά για να εκδώσει μαζί με την καταδικαστική του απόφαση και παρεμπίπτουσα απόφαση για παραπομπή της υπόθεσης στην Εισαγγελία  Εφετών για περαιτέρω δικαστική διερεύνηση σε βάρος του Ν. Μιχαλολιάκου (και όχι μόνο).

Αξίζει τον κόπο να θυμίσουμε ότι μολονότι ο Δ. Κουφοντίνας και αναρχικοί αγωνιστές, μέλη του ΕΑ και της ΣΠΦ, έκαναν δήλωση ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για τη συμμετοχή τους στην οργάνωσή τους και όχι για τη συμμετοχή τους στις πράξεις της οργάνωσής τους, τα τρομοδικεία εξέλαβαν αυτές τις δηλώσεις ως ανάληψη ποινικής ευθύνης και τους καταδίκασαν σε βαριές ποινές χωρίς στοιχεία.

Επειδή λοιπόν η συνέντευξη Μιχαλολιάκου στον Χατζηνικολάου είναι σημαντική και επειδή την πολιτική δήλωση ο Φίρερ την έκανε χωρίς να προκληθεί κρίναμε σκόπιμο να δημοσιοποιήσουμε αυτή τη συνέντευξη.

Οπως ήταν επόμενο, η δήλωση Μιχαλολιάκου για ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, που έγινε για να καλμάρει την εσωτερική δυσαρέσκεια, προκάλεσε στους νεοαναζιστές της ΧΑ μεγάλα προβλήματα, γιατί μ’ αυτήν επιβεβαιωνόταν απόλυτα τόσο η εγκληματική τους δράση όσο και το ότι όλη αυτή η δράση σχεδιαζόταν, οργανωνόταν και εκτελούνταν κάτω από την άμεση εποπτεία του φίρερ και της ηγεσίας της ΧΑ.

Η θύελλα που προκλήθηκε από τη δήλωση του Μιχαλολιάκου για ανάληψη πολιτικής ευθύνης στη δολοφονία του Π. Φύσσα θορύβησε τους νεοναζιστές της ΧΑ και τον ίδιο προσωπικά, γι’ αυτό και έσπευσε να δώσει την ίδια μέρα συνέντευξη στον Ζούγκλα για το ίδιο θέμα και να προβάλει, ανάμεσα στ’ άλλα, τον ισχυρισμό ότι δήθεν ρωτήθηκε από τον Χατζηνικολάου για τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Αυτό όμως, όπως θα διαπιστώσουμε δεν ισχύει.

Είπε ο φίρερ στον Ζούγκλα: «Είχα μια συνέντευξη το πρωί, δώδεκα παρά τέταρτο ακριβώς, στον REAL FM με τον κύριο Χατζηνικολάου, όπου σε ένα σημείο της συνεντεύξεως αυτής μπήκε το ζήτημα της δολοφονίας Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο κύριος Χατζηνικολάου πρέπει να σημειώσω ότι δεν με έχει φιλοξενήσει ούτε ένα λεπτό στο ραδιόφωνό του, ούτε στον τηλεοπτικό σταθμό και τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, όντας ο επικεφαλής του τρίτου κόμματος, βγήκε να με ρωτήσει γι’ αυτά τα πράγματα».

Ο φίρερ ψεύδεται ασύστολα. Τη δήλωση για ανάληψη πολιτικής ευθύνης την έκανε αυτοβούλως, χωρίς να ερωτηθεί. Η συνέντευξη στον Χατζηνικολάου κράτησε 19 λεπτά, από τα οποία τα 16 αφορούσαν τη δράση των νεοναζιστών της ΧΑ. Τα απομαγνητοφωνήσαμε και θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια ένα μέρος τους (ο χώρος δεν επιτρέπει να παραθέσουμε ολόκληρη τη συνέντευξη, την οποία ολόκληρη μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Ιδού η απομαγνητοφώνηση:

Ν. Χατζηνικολάου: Τώρα εσείς έχετε, αντιμετωπίζετε πολιτικά, και την δικαστική περιπέτεια .

Ν. Μιχαλολιάκος: Κοιτάξτε να δείτε…

Ν.Χ.: Και θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα…

Ν.Μ.: Βεβαίως.

Ν.Χ.: Εάν θεωρείτε ότι αυτή η δικαστική περιπέτεια θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί, δηλαδή…

Ν.Μ.: Δεν το πιστεύω μόνο εγώ. Το πιστεύει ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Ν.Χ: Σύμφωνοι, έχω την ίδια γνώμη…

Η δίκη μιας εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης, που βαρύνεται με δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας, που έκαναν στελέχη της, στο πλαίσιο εντολών του φίρερ και της ηγεσίας της, υποβιβάζεται σε «δικαστική περιπέτεια» κάποιων ανθρώπων και προσωπικά του Μιχαλολιάκου! Και βέβαια, εκτίθεται ο Χατζηνικολάου, όταν ισχυρίζεται ότι η «περιπέτεια» έπρεπε να ολοκληρωθεί. Γιατί δεν υπάρχουν δικαστικές αίθουσες για να γίνονται 22 συνεδριάσεις το μήνα. Μέχρι τώρα, οι συνεδριάσεις που γίνονται στον Κορυδαλλό και στην αίθουσα τελετών στη Λουκάρεως δεν ξεπέρασαν τις 10 το μήνα. Κι ενώ, όπως ο ίδιος δηλώνει, δε γνωρίζει την έκταση και τον όγκο των μαρτυρικών καταθέσεων και των αναγνωστέων εγγράφων, έχει το θράσος να μιλάει για δικαστική περιπέτεια και σύρσιμο της διαδικασίας.

Οπως ήταν φυσικό, ο φίρερ πήρε αέρα.

Ν.Μ.: Εχουν ολοκληρωθεί δύο χρόνια.

Ν.Χ.: Αισθάνεστε πολιτικός όμηρος με την δίκη αυτή;

Ν.Μ.: Κοιτάξτε να δείτε…

Ν.Χ.: Οτι είναι σε ομηρία, ότι κρατούν την ΧΑ;

Ν.M.: Ναι, επιχειρούν να την κρατήσουν σε ομηρία, αλλά όπως βλέπετε η ΧΑ βαδίζει κανονικά στην πορεία της, δίνει τον αγώνα της και έχει την θερμή συμπαράσταση ενός σεβαστού τμήματος του ελληνικού λαού. Επομένως τα σχέδιά τους για να μας κρατήσουν σε ομηρία δεν
λειτούργησαν.


Η ΧΑ, βέβαια, δε βάδιζε ποτέ «κανονικά», αλλά χρησιμοποιούσε τη βία για να προκαλέσει τον τρόμο στους μετανάστες και στον ελληνικό λαό, εκμεταλλευόμενη το ακαταδίωκτο από τους διωκτικούς μηχανισμούς και τις κυβερνήσεις, μπλε και πράσινες. Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο φίρερ αναγκάστηκε να σταματήσει τη βία των ταγμάτων εφόδου. Στους ανακριτές, ο φίρερ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες έλεγαν ψέματα, αρνούμενοι τη φασιστική τους δράση, και καταδίκαζαν τη φασιστική βία! Αυτά τα θρασίμια, που έχασαν τη στήριξη και τη συγκάλυψη των διωκτικών μηχανισμών, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ως μέλη και στελέχη ενός σοβαρού-κοινοβουλευτικού εθνικιστικού κόμματος.

Ο Χατζηνικολάου, αντιλαμβανόμενος μάλλον ότι το παρατράβηξε και βλέποντας τον αέρα που πήρε ο φίρερ, άλλαξε το τροπάριο, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει θέση για τη δίκη γιατί δεν έχει όλο το υλικό της δικογραφίας: «Κύριε Μιχαλολιάκο, η υπόθεση αυτή, επί της ουσίας της οποίας δεν θέλω να τοποθετηθώ, διότι είναι θέμα της δικαιοσύνης να την κρίνει».

Πήρε το μήνυμα ο φιρεράκος και έσπευσε να συμφωνήσει: «Ετσι νομίζω και εγώ, συμφωνώ μαζί σας».

Πέρα από την προσαρμογή στον χαβά του Χατζηνικολάου, ο Μιχαλολιάκος βρήκε την ευκαιρία να γλείψει το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση. Αυτός που έσουρνε τόσα ενάντια στον δικαστικό μηχανισμό, όταν έχασε την προστασία του και βρέθηκε κατηγορούμενος και προφυλακισμένος, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την… εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη. Γλείφει το δικαστήριο, γιατί γνωρίζει ότι επίκειται καταδίκη του (τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν δεν είναι μόνο οι μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν στο στάδιο της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά και η πληθώρα των αναγνωστέων εγγράφων) και θέλει να χτίσει ελαφρυντικά (με την ποινική έννοια του όρου), προκειμένου να πέσει στα μαλακά.

Ο φίρερ και τα υπόλοιπα στελέχη και μέλη της ΧΑ ήταν τόσο σίγουροι ότι δε θα διωχθούν ποτέ για την εγκληματική φασιστική δράση τους και γι’ αυτό στις συνομιλίες τους και στους υπολογιστές τους είχαν αφήσει πλούσιο ενοχοποιητικό υλικό, που κανένα δικαστήριο δε θα τολμήσει να αγνοήσει προκειμένου να οδηγηθεί σε απαλλακτική απόφαση για τον φίρερ και πολλά από τα στελέχη της  ΧΑ.

Ο Χατζηνικολάου, για να μην κατηγορηθεί ότι αβαντάρει ανοιχτά τον φίρερ της ΧΑ, του κάνει μια μακροσκελή ερώτηση, στην οποία, αφού μίλησε και πάλι για την… ταλαιπωρία που πέρασε και έκανε έναν προκλητικό συμψηφισμό ανάμεσα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την εκτέλεση των δύο νεοναζί στο Νέο Ηράκλειο, αποσιωπώντας όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα των νεοναζιστών, τον ρωτά και αν έχει κάνει κάποια αυτοκριτική.

Ν.Χ.: Ο δημοσιογράφος δεν έχει όλο το υλικό της δίκης για να μπορεί να βγάλει συμπέρασμα (σ.σ. αμφιβάλλει δηλαδή για το ναζιστικό χαρακτήρα και τα στυγερά εγκλήματα των χρυσαυγιτών!), όμως εσείς, με αφορμή την υπόθεση αυτή, έχετε κάνει κάποια αυτοκριτική, ως κόμμα και εσείς ως αρχηγός του κόμματος, σε σχέση με την τακτική που ακολουθήσατε στο παρελθόν; Θέλω να πω, σήμερα είναι και η μαύρη επέτειος του θανάτου του Φύσσα. Οπως μαύρη επέτειο θεωρώ εγώ και τον θάνατο των δύο νεαρών της ΧΑ. Χάθηκαν τρεις ζωές και αυτό είναι πολύ άσχημο, είναι μεγάλο κρίμα! Κοιτάζοντας προς τα πίσω και με αφορμή και αυτή τη δίκη και την ταλαιπωρία που περάσατε εσείς, βρεθήκατε προφυλακισμένος για αρκετούς μήνες -και φαντάζομαι ότι αυτή ήταν μία από τις δύσκολες εμπειρίες για σας- υπό το φως αυτής της ταλαιπωρίας, έχετε κάνει κάποια αυτοκριτική;

Ν.Μ.: Κοιτάξτε να δείτε…

Ν.Χ.: Για την τακτική. Θέλω να πω, μήπως -και κλείνω την ερώτηση και σας δίνω όλο το χρόνο για να απαντήσετε- μήπως το να συμπλέκονται παιδιά στους δρόμους, το να γίνονται επεισόδια ανάμεσα σε μέλη της ΧΑ -θυμάμαι εκεί στη Λαϊκή Αγορά ή την άλλη φορά με τους μετανάστες κλπ- μήπως όλα αυτά κάποια στιγμή γίνονται επικίνδυνα και μπορούν να οδηγήσουν στο να χαθούν και ανθρώπινες ζωές;

Η εγκληματική ναζιστική δράση της ΧΑ υποβιβάζεται σε «συμπλοκή παιδιών στους δρόμους» (λες και πλακώθηκαν τα γυμνάσια Ταύρου και Ανω Πετραλώνων). Ομως, πέρα από τον υποβιβασμό της σχεδιασμένης εγκληματικής ναζιστικής δράσης σε «συμπλοκές θερμόαιμων», αυτή η τοποθέτηση είναι ταυτόσημη και με την υπερασπιστική γραμμή που αναπτύσσουν στο δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης των χρυσαυγιτών. Αυτοί έφτασαν να ισχυριστούν ότι η εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε μετά από συμπλοκή του Φύσσα με τον χρυσαυγίτη δολοφόνο Ρουπακιά!

Ο Μιχαλολιάκος πήρε την πάσα του Χατζηνικολάου και άρχισε τα υποκριτικά κηρύγματα καταδίκης της βίας, προκειμένου να χτίσει ο ίδιος και η φασιστοπαρέα του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Ο Χατζηνικολάου συνέχισε να ρωτά τον Μιχαλολιάκο (ούτε μια φορά δεν τον ρώτησε για τη δολοφονία του Π. Φύσσα!), ο φίρερ συνέχισε να δίνει απαντήσεις και προς το τέλος άρχισε να τον ρωτάει για τις δηλώσεις του Χρήστου Παππά για τον Χίτλερ. Παραθέτουμε το υπόλοιπο της συνέντευξης, χωρίς δικό μας σχολιασμό:

Ν.Χ.: Εχω κείμενα μπροστά μου, κ. Μιχαλολιάκο. Εχω κείμενο του Χρήστου του Παππά, που έλεγε ο Φίρερ του Γερμανικού Ράϊχ, αυτός ο οραματιστής  της Νέας Ευρώπης, και η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στις τρεισήμισι της 30ής Απρίλη του 1945. 

Ν.Μ.: Τι ερμηνεία έχει αυτό το κείμενο;

Ν.Χ.: Τώρα θα σας πω, θα το καταλάβετε, την ίδια ημέρα…

Ν.Μ.: Να σας ρωτήσω κάτι;

Ν.Χ.: Είναι 1983 το κείμενο.

Ν.Μ.: Μπράβο. Την ίδια μέρα, μετά από 30 χρόνια, εμείς οι έλληνες εθνικιστές…

Ν.Χ.: Αφήστε με να ολοκληρώσω και θα μου απαντήσετε.

Ν.Μ.: Γιατί δεν βάζετε κάποιο κείμενο του Τσίπρα για το Στάλιν, που ήτανε στην ΚΝΕ.

Ν.Χ.: Είναι το ένα ξεπλένει το άλλο, ε;

Ν.Μ.: Οχι, δεν είναι το ένα ξεπλένει το άλλο. Είναι η επιλεκτικότητα, όχι η δική σας, αλλά του δημοσιογραφικού κόσμου. Βάζει τους κομμουνιστές  σαν μεγάλους δημοκράτες, που είναι τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Και από εκεί και πέρα, παίρνετε αφορμή, ένα απλό κείμενο κάποιου, πριν 33 χρόνια, και προσπαθείτε να αποδώσετε χαρακτηρισμό σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια.

Ν.Χ.: Μια το παλιό κείμενο, μια το καινούργιο τατουάζ, που λέει έτσι δεν είναι γιουβέτσι, μια για το χαιρετισμό που είναι ίδιος με το χαιρετισμό τότε…

Ν.Μ.: Για την προτομή του Στάλιν στο ΚΚΕ δεν άκουσα να γίνεται κάποια κριτική. Οι άνθρωποι το φωνάζουν σε σύνθημα: ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Και όσον αφορά τον ακτιβισμό, κύριε Χατζηνικολάου, υπήρξαν και επίλεκτα στελέχη της ΝΔ και του δημοσιογραφικού κόσμου, που κάποτε είχαν ανάλογες ομάδες περιφρουρήσεως (σ.σ. έτσι βαφτίζει ο φίρερ τα τάγματα εφόδου!). Στην Καλαμάτα είχαν γίνει μεγάλα επεισόδια, είχαν πέσει πυροβολισμοί, είχαν γίνει τραυματισμοί. Σ’ αυτά δεν βλέπω κανείς  να αναφέρεται.

Ν.Χ.: Αλήθεια είναι αυτό.

Ν.Μ.: Οσον αφορά την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε. Αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε ποτέ για την δολοφονία του Τεμπονέρα, για την δολοφονία του Λαμπράκη; Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται, γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος (σ.σ. «οπαδός, φίλος του κόμματος» ο Ρουπακιάς που όρκιζε τα δόκιμα μέλη της ΧΑ στον ποταμό ΝΕΔΑ), προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;

Ν.Χ.: Κύριε Μιχαλολιάκο, σας ευχαριστώ.

Ν.Μ.: Ευχαριστώ και εγώ πολύ. Να είσαστε καλά.

Ν.Χ.: Καλή σας ημέρα.

Ν.Μ.: Γεια σας.

Θυμίζουμε ότι στις 18 Σεπτέμβρη του 2013, με δελτίο Τύπου, η ΧΑ παρουσίασε την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το στέλεχός της ως σύγκρουση για γηπεδικά ζητήματα!

Πέρα από τη δήλωση περί ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την οποία -όπως είπαμε- το δικαστήριο πρέπει να λάβει σοβαρότατα υπόψη του, αξίζει να σχολιάσουμε και την προσπάθεια του φιρερίσκου να σβήσει το ναζιστικό παρελθόν του ίδιου και των στελεχών του, με τον ισχυρισμό ότι αυτά ήταν κάποιοι… νεανικοί στοχασμοί, που δεν έχουν καμιά σχέση με το… νόμιμο ελληνικό εθνικιστικό κόμμα της ΧΑ.

Πολύ πρόσφατα, στις 15 Μάρτη του 2017, σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο του Unpolitical.gr, ο φίρερ δήλωσε αμετανόητος ναζί, υπερασπιζόμενος τα παλιά κείμενα (αυτά που το 2015, στον Χατζηνικολάου, παρουσίαζε σαν… νεανικά αμαρτήματα κάποιων στελεχών). Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δήλωση υπεράσπισης του ναζισμού ο φίρερ την έκανε και πάλι κλείνοντας τη συνέντευξη και χωρίς να ρωτηθεί. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

Unpolitical.gr: Εμείς εδώ είμαστε ανοικτά τα μικρόφωνα και για όλους, έτσι όπως το ξεκινήσαμε τώρα θα συνεχίσουμε.

Ν.Μ.: Σας ευχαριστώ. Αυτό θέλω να πω κλείνοντας…

Unpolitical.gr: Βεβαίως.

Ν.Μ.: Η ΧΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, δεν κάνει εκπτώσεις στις αρχές της, μένει σταθερά σ’ αυτά τα οποία πιστεύει και επίσης επειδή κάποιοι κάνουν αναφορά για κάποια κείμενα στο παρελθόν, κάποιες φωτογραφίες κτλ, να τους πω, τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και δεν μετανιώνω για τίποτα. Είμαι περήφανος.

Unpolitical.gr: Μιλάμε για τα βίντεο, τις φωτογραφίες.

Ν.Μ.: Είμαι περήφανος γιατί δεν είμαι κλέφτης, δεν είμαι πολιτικάντης, δεν υπηρέτησα ποτέ κανένα από τα κόμματα εξουσίας που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.

Unpolitical.gr: Σημαντική σας δήλωση, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ν.Μ: Και εγώ σας ευχαριστώ.

Οπως βλέπουμε, αυτά που έλεγε το 2015 στον Χατζηνικολάου, περί κειμένου που έγραψε κάποιος πριν από τριάντα χρόνια, ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Ο φίρερ Μιχαλολιάκος παραμένει ένας αμετανόητος εθνικοσοσιαλιστής, ένας μεγάλος θαυμαστής του Χίτλερ, τον οποίο έχει ως πρότυπο.



ΚΟΝΤΡΑ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

πηγή: eksegersi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου