.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου τη Τετάρτη 11-10-17




Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (19η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 11η Οκτωβρίου 2017, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.   Έγκριση επιστροφής ποσών, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων, και διάθεση σχετικών πιστώσεων.

2.   Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλέτη του Δήμου.

  1. Έγκριση για την διοργάνωση εκδήλωσης πανελλήνιας έκθεσης γραμματοσήμου «ΕΡΜΗΣ».

  1. Έγκριση επιχορήγησης αθλητικών συλλόγων και σωματείων  για την αντιμετώπιση των λειτουργικών τους αναγκών-Διάθεση σχετικής πίστωσης.

5.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

  1. Αποδοχή παραιτήσεων τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου και ορισμός νέων μελών.

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια».


·           Σας γνωρίζουμε ότι το υλικό που αφορά στο τελευταίο θέμα της Η.Δ. (Μ.Π.Ε.) είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.neafiladelfeia.gr) στη διαδρομή: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-1.9.2017-ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ή απευθείας στο link:http://dimosfx.gr/default.aspx?pid=159&langid=1&rowid=1331. Σχετικό CD αποστέλλεται στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου