.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Το «πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας» στο Συνέδριο των αρχιτεκτόνων «Αττική σε Κρίση»

Το «πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας» θα παρουσιαστεί στο τριήμερο Συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ -Τμήμα Αττικής) που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου, στο κτίριο Αβέρωφ του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Το Συνέδριο έχει ως θέμα «Αττική σε Κρίση» και πραγματεύεται μεταξύ άλλων τις μεγάλες παρεμβάσεις – επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην Αττική. Η Νέα Φιλαδέλφεια και το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ κατέχουν κεντρική θέση στο συνέδριο με εισήγηση που θα παρουσιάσει ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καλαμπόκης, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με θέμα: «Το πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας». Η εισήγηση του κ. Καλαμπόκη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 20/10, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Αβέρωφ 2.


Στην ίδια ενότητα του Συνεδρίου θα γίνει άλλη μια εισήγηση που αφορά το ίδιο θέμα και έχει ως τίτλο: «Η περιβαλλοντική παράμετρος στο σχεδιασμό του αστικού περιβάλλοντος της Νέας Φιλαδέλφειας και οι διαχρονικές επιδράσεις της στη ζωή των κατοίκων». Την εισήγηση θα παρουσιάσουν οι Σταματίνα Γεωργοπούλου, Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικός, Επιθεωρήτρια Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Αντωνία Πάνου, Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://atticaincrisis.com

πηγή: politisfx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου