.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Φυλλάδιο στην πόλη μοιράζει η ΑΕΚ για το έργο «που θα ανακουφίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια»


Ένα πυκνογραμμένο μονόφυλλο μοιράζει στην πόλη η ΑΕΚ με τίτλο: «Υπογειοποίηση – το έργο που θα ανακουφίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια» και υπότιτλο «Τα ψέματα του Δήμου και η πραγματικότητα». Με πολύ μικρότερα γράμματα αναφέρεται: «Με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα συγκοινωνιολόγου Κωνσταντίνου Ζέκου».

Το κείμενο -απάντηση στο φυλλάδιο που εξέδωσε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας είχε δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11/10, με την οποία καταψηφίστηκε η ΜΠΕ της υπογειοποίησης.


Να σημειώσουμε ότι ο Κ. Ζέκος με την μελετητική του εταιρεία ΔΡΟΜΟΣ πραγματοποίησε για λογαριασμό της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ την προμελέτη της υπογειοποίησης. Η προμελέτη αυτή έχει παραληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής το 2014. Το έργο της υπογειοποίησης, αν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί ως δημόσιο έργο από την Περιφέρεια.

Προκαλεί εντύπωση ότι με την πρώτη δημόσια… εμφάνισή του ο γνωστός συγκοινωνιολόγος (μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ), εμφανίζεται έτοιμος να δεχθεί σημαντικές αλλαγές στις προτεινόμενες ρυθμίσεις.
Η ίδια μελετητική εταιρεία, την εποχή προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, είχε σχεδιάσει μια πολύ μεγαλύτερη υπογειοποίηση που θα συνέδεε την Ν. Ιωνία με την Εθνική Οδό, όπως ακούστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψη του γνωστού συγκοινωνιολόγου, γιατί εγκαταλείφθηκε εκείνη η ιδέα που και πάλι συνδεόταν με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ και προτείνεται μια πολύ μικρότερη και προβληματική υπογειοποίηση.
πηγή: politisfx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου