.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Υπόδικος για συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας ο οποίος πρωτοστατεί για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών - κορακιών

Γελούσαν και τα αυτιά του πρόεδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργου Ρούσκα, όταν βγήκε –στον Σκάι- για να μας πει ότι σύντομα θα υπάρξει επέλαση πλειστηριασμών και κατασχέσεων, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεων ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων από το ελληνικό Δημόσιο.

Για την Γ. Ρούσκα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι ηγείται ενός συλλόγου ο οποίος πρωτοστατήσει στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, όπως ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας - είναι ο αρχισυνδικαλιστής των συμβολαιογράφων οι οποίοι –με το αζημίωτο φυσικά- θέτουν τις υπηρεσίες τους για να περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια αρπακτικών – κορακιών.
Ολους αυτούς η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη της σήμερα του χαρακτήρισε «δοσίλογους που εξαπολύουν μια ανεπίτρεπτη επίθεση στην κοινωνία».

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας είναι μπλεγμένος και υπόδικος μαζί με άλλους για συμμετοχή του σε παραδικαστικό κύκλωμα. Το πληροφορούμαστε  από ανάρτηση που έκανε στο f/b η Κατερίνα Τραγάλου.

Σύμφωνα μ’ αυτή ο Γ. Ρούσκας βαρύνετε με ένα κατηγορητήριο  το οποίο περιλαμβάνει αδικήματα όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης, ψευδή βεβαίωση και άλλα. 

Οι συμμετέχοντες σ’ αυτό το κύκλωμα φέρονται επίσης, σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από έρευνα εφετών ειδικών ανακριτών, να εξαπατούσαν δικαστήρια και να υπόσχονταν έναντι αμοιβής ευνοϊκές αποφάσεις δικαστηρίων επικαλούμενοι «καλές διασυνδέσεις» στη Δικαιοσύνη.

Τα ονόματα και των υπολοίπων κατηγορουμένων εκτός του Γ. Ρούσκα, βρίσκονται εδώ.

Επειδή αυτή η ιστορία ήρθε στην επιφάνεια τέλη του Σεπτέμβρη του 2016 μήπως θα έπρεπε να μας πει κάποιο ΜΜΕ ποια ήταν η εξέλιξη της; Μια ματιά που ρίξαμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε κάτι σχετικό.

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου