.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"...


Αλήθεια, ποιος αισθάνεται την ανάγκη να βάλει ζήτημα κομματικής ιδιοκτησίας στο Κίνημα των Φαντάρων, ότι χρειάζεται να ορθωθούν τείχη ανάμεσα μας αντί να αγωνιστούμε ενωμένοι και με αποφασιστικότητα για να μπλοκάρουμε τις πολεμικές προετοιμασίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη μηχανή του πολέμου και της καταστολής εργαζομένων και προσφύγων, ενάντια στις Βάσεις του Θανάτου, το ΝΑΤΟ και τους εξοπλισμούς;
 

Από πού αντλεί το δικαίωμα να μας εγκαλεί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ για πρακτικές ανάδειξης των αγωνιστικών προσπαθειών των φαντάρων που είναι ΚΟΙΝΕΣ τόσο στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και στις κομματικές δυνάμεις που εκφράζει η εφημερίδα; 
Κοινές, αποδεκτές και κατοχυρωμένες για όλο το κίνημα στον Στρατό.
Αλήθεια, πότε το Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζήτησε κομματικό βιβλιάριο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των στρατιωτών;


Αν αυτή είναι η αντίληψη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, τους ενημερώνουμε ότι είναι ξένοι με τις πρακτικές χιλιάδων αγωνιστών φαντάρων που έδρασαν και δρουν έχοντας ως αντίπαλο την κυβέρνηση, το κράτος, το στρατιωτικό κατεστημένο και τους φασίστες.

Αλήθεια, ποια είναι τα συνθήματα και οι ενέργειες του ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που δεν τα υιοθετούν οι φαντάροι;

Τους θυμίζουμε την ανακοίνωση μας και τους καλούμε να μας πουν σε τι διαφωνεί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Οι φαντάροι παίρνουν θέση και λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.

Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια εως τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 

Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου