.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Με μεθόδους μαφίας προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το γήπεδο Μελισσανίδη


Στις 3 Ιούνη του 2014, κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, απ’ αυτούς που συμμετείχαν στις πρώτες τοπικές διεργασίες με στόχο την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος σε βάρος της πόλης και του άλσους της, βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μια σφαίρα, τυλιγμένη σε ένα σημείωμα που έγραφε: «Εχεις και μια κόρη ε; / ΑΕΚ» (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ).

Στις 10 Νοέμβρη του 2017, η Μαριλένα Ιατρίδου, πολίτισσα που συμμετέχει εδώ και δεκαετίες σε κινήματα για την αποτροπή περιβαλλοντικών εγκλημάτων και έχει υπογράψει την προσφυγή στο ΣτΕ ενάντια στην παράνομη και διάτρητη οικοδομική άδεια για το γήπεδο Μελισσανίδη, βρήκε στον τηλεφωνητή της απειλητικό μήνυμα, που έλεγε ότι «χούλιγκαν» γνωρίζουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των 56 πολιτών που έκαναν την προσφυγή και θα τους κάψουν τα σπίτια!



Οι ίδιες μαφιόζικες μέθοδοι χρησιμοποιούνται και τώρα, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που αγωνίζονται. Περιττεύει να πούμε ότι θα πέσουν και πάλι στο κενό, όπως έγινε και με τις προηγούμενες.

Η πρωτοβουλία των 56 πολιτών έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση καταγγελίας, συνοδευόμενη και από το ηχητικό του απειλητικού μηνύματος.


Τηλεφωνικές απειλές ότι θα κάψουν τα σπίτια των πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το γήπεδο Μελισσανίδη


Απειλητικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή δέχθηκε την Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017, η Μαριλένα Ιατρίδου, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, πολίτισσα με δράση δεκαετιών για περιβαλλοντικά ζητήματα, μέλος της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και μία από τους 56 πολίτες που υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας Αίτηση Ακύρωσης και Αιτηση Αναστολής της παράνομης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας από απόκρυψη και χρησιμοποιώντας προφανώς ψεύτικο όνομα, αυτός που τηλεφώνησε, απείλησε ότι οι χούλιγκαν της ΑΕΚ θα κάψουν τα σπίτια των πολιτών που έκαναν την προσφυγή. Μάλιστα, εκτός από το όνομα της Μαριλένας Ιατρίδου, στην οποία τηλεφώνησε, ανέφερε και το όνομα ενός ακόμα από τους 56 πολίτες, για να δείξει ότι τους γνωρίζουν όλους.

Επειδή η πρωτοβουλία των πολιτών δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν την προσφυγή, είναι φανερό ότι αυτά γνωστοποιήθηκαν από τους αντίδικους, που είναι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ. Αυτοί είναι και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε τέτοια ενέργεια.

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια άσκησης τρομοκρατίας με μεθόδους μαφίας. Μεθόδους που εφαρμόζονται συστηματικά από την άνοιξη του 2014 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τις οποίες και καταγγείλαμε εκ νέου στην πρώτη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας των 56 πολιτών. Μεθόδους που το μόνο που αποκαλύπτουν είναι ο πανικός των εμπνευστών τους.

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, αυτό που γράψαμε σ’ εκείνη την ανακοίνωση:

Η πρωτοβουλία της κατάθεσης της προσφυγής φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ακόμη ψηφίδα στον πολύμορφο αγώνα των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και ολόκληρης της Αττικής, για την οριστική αποτροπή ενός δρομολογημένου περιβαλλοντικού εγκλήματος. Ενός αγώνα που δίνεται στο όνομα της υπεράσπισης της πόλης, του άλσους και της ζωής των πολιτών και δεν πτοείται από την τρομοκρατία μιας δράκας τραμπούκων.

Το κείμενο του απειλητικού τηλεφωνήματος (επισυνάπτεται και το σχετικό ηχητικό, με απόκρυψη ενός ονόματος), είναι το εξής :

«Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στην Σειρήνων. Ηθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Εχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Εχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε  όταν τα φιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία (…) έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει (…) ενώ μένει (…). Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας».


          

Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΩΝ

13-11-2017

πηγή: eksegersi.gr

15 σχόλια:

  1. 3 - 2... με ανατροπή. .. οι μνήμες είναι νωπές ακόμα και σας τσούζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό σου μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει. Δεν φταις εσύ. Το περιορισμένων δυνατοτήτων μυαλό σου φταίει. Μέχρι μπάλα, σώβρακα και φανέλες μπορεί να αντιληφθεί.

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα να ασχολείται κάποιος με σώβρακα και φανέλες παρά να τα παίρνει από τη μαφία για να εμποδίσει ένα νόμιμο έργο. Που είναι όλα αυτά τα σιχάματα όταν γίνονται πραγματικά εγκλήματα παρανομίας παντού και πνίγονται 15 άνθρωποι με 2 ώρες βροχή; Το νόμιμο γήπεδο σας πείραξε βρωμιάρηδες και μαζευτήκατε από όλη την Αττική για να το εμποδίσετε.

      Διαγραφή
    3. Είσαι δυναμίτης!!... αυτό που έστειλα ονομάζεται "τρολάρισμα"

      Διαγραφή
    4. Αααα και κάτι ακόμα... δηλώνεις against modern football (κι εγώ σε ορισμένα σημεία)... αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι και against "modern" γενικότερα (όπως κ η κυρία που δηλώνει ότι απειλείται)... πρόκειται για μεσαιωνικό μικρόβιο που κολλάει κυρίως άτομα με υπαρξιακά προβλήματα (που ψάχνουν νόημα ζωής)... διακατέχονται από ιδεοληψίες που φτάνουν στα όρια της εμμονής... η ιδεολογία τους μετατρέπεται λες σε θρησκεία.. βασικό σύμπτωμα η μανία καταδίωξης και η αδυναμία τους να χωνέψουν ότι ...ΗΡΘΑΜΕ!

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ,με καποιον που δηλωνει απο την ασφαλεια της αφανειας του,οτι ιδιοτητα θελει,με ενα ονομα δανεισμενο απο τον ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και προβολη πρωτα απο τα εντυπα και τα σαιτ των ιδιωτικων συμφεροντων ΜΑΡΙΝΑΚΗ (τυχαιο ??? Δεν νομιζω !!!!),τα οποια κι εσεις ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΤΕ προφανως γιατι τα συμφεροντα του ΒΑΓΓΕΛΑ εχουν αγαθο σκοπο μωρε,δεν ειναι σαν του...δαιμονα ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ,επιχειρειτε να ριξετε για αλλη μια φορα λασπη στον Ενωσιτικο λαο,που βλεπει το ονειρο του ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!! Καλη η προσπαθεια ολων σας αλλα ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι εντελώς ηλίθιος Ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ηλίθιος χρηματοδοτούμενε που πιστεύεις ότι με στημένα ηχογραφημένα μηνύματα θα σας δώσει κάποιος σημασία. Εδώ ρε ανεγκέφαλε δεν τους πείραξε κανείς όσο προσπαθούσαν να εμποδίσουν την άδεια. Τώρα που χτίζεται το γήπεδο θα ασχοληθούμε με τα σκουλίκια; Θα ασχοληθούμε βέβαια με άλλο τρόπο. Γιατί οι βρωμιές δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες από τη δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    2. Ποιός ανώνυμος???.. οι περισσότεροι ανώνυμοι είμαστε!!

      Διαγραφή
  4. Προσέξτε μόνο χρηματοδοτούμενοι μην νευριάσει ο Τίγρης και ψάξει με κάθε μέσο απο που προέρχεται το στημένο τηλεφώνημα. Οπότε θα έχουμε πολύ ακόμα υλικό να προσθέσουμε στις μηνύσεις που ετοιμάζουμε. Παράσιτα ερχόμαστε πλέον για εσάς. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Δεν θα κάνετε τις βρωμιές σας για πάντα ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ16 Νοεμβρίου 2017 στις 3:42 μ.μ.

      Ποιες μηνύσεις να ετοιμάσετε βρε λουμπεναριά κρυφοχρισαβγιτάκια της κακιάς ώρας? Όλος ο ποινικός κώδικας δεν φτάνει για να περιγράψει τα έργα και τις ημέρες σας, τις δικές σας και των προστατών σας.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζεται να ψάξει. Αρκεί να κοιτάξει πάνω στο γραφείο του. Το ακουστικό έχει τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα.
      vincent

      Διαγραφή
  5. Θα δεις σύντομα ποιές μηνύσεις φασιστοσίχαμα οπαδέ του χοντρού που τολμάς να μιλάς και για ποινικό κώδικα.Το γήπεδο γίνεται ήδη βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ20 Νοεμβρίου 2017 στις 2:02 μ.μ.

      Γήπεδο μπορεί και να κάνεις κάπου κάποτε.
      Στη Φιλαδέλφεια πάντως, δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ.
      Πάρτο απόφαση μήπως και ηρεμήσεις.

      Διαγραφή
  6. Είναι και αυτό μια λύση για τους βλάκες μετά τις σφαλιάρες που έφαγαν στο θέμα του γηπέδου. Να πείσουν δηλαδή τον εαυτό τους ότι δεν υπάρχει άδεια για γήπεδο και δεν χτίζεται. Το επόμενο στάδιο είναι η ψυχιατρική συνδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή