.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Κυριακή 17 Δεκέμβρη 10πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθήνας (Ακαδημίας 50)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ
ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κυριακή 17 Δεκέμβρη 10πμ
στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθήνας (Ακαδημίας 50)

Ο Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που απέργησαν σήμερα και διαδήλωσαν στους δρόμους όλων των πόλεων. Οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρησαν από χιλιάδες διαδηλωτές από όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Οι εργαζόμενοι έδωσαν μαχητικό μήνυμα αντίστασης στην πολιτική της λιτότητας και των περικοπών, έδειξαν την αντίθεσή τους στη νέα αξιολόγηση και τα μέτρα που φέρνει μαζί της. Βάζουν παρακαταθήκη για την συνέχεια των μαχών που έχουμε μπροστά μας. Για να μην περάσουν οι περικοπές και η λιτότητα. Για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος συμβασιούχους, και την διεκδίκηση μαζικών προσλήψεων με μόνιμη και σταθερή δουλειά. Για να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις σε ΔΕΗ, νερό, μεταφορές. Για να μην τους αφήσουμε να χτυπήσουν τα πρωτοβάθμια σωματεία και το δικαίωμα στην απεργία. 


Η προσυγκέντρωση του Συντονισμού ενάντια στα μνημόνια στην Σταδίου συγκέντρωσε γύρω της πολλά σωματεία και εκατοντάδες εργαζόμενους, ανάμεσα τους την ΠΟΣΠΕΡΤ , την ΕΤΙΤΑ, την Ομοσπονδία ασφαλιστικών ταμείων, το σωματείο εργαζόμενων ΟΑΕΔ, την Ιντρακόμ, από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Γεννηματά, Ερυθρός, Αγλαΐα Κυριακού, Συμβασιούχους των Δήμων, συμβασιούχους του ΟΑΕΔ από το ΕΚΕΑ, μετανάστες εργαζόμενους από τη Κάββας Κότερα ΕΠΕ, την πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Μάνδρα κλπ.

Το μπλοκ του Συντονισμού ενάντια στα μνημόνια, βρέθηκε στην συγκέντρωση των συνδικάτων μαζί με εκατοντάδες απεργούς της ΔΕΗ που παλεύουν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, μαζί με τα μαζικά μπλοκ των εκπαιδευτικών, και έδωσε τον τόνο με τα συνθήματα και την μαχητικότητα του σε όλη τη διαδήλωση των συνδικάτων.

Το επόμενο βήμα για κάθε μαχητικό εργάτη και εργάτρια είναι η Πανελλαδική συνέλευση του Συντονισμού ενάντια στα μνημόνια την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στις 10πμ στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50) για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε όλες αυτές τις μάχες μετά την πανεργατική. Για να ξηλώσουμε παλιά και νέα μνημόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου