.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (3 ΓΕΝΑΡΗ) Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΙΕΣΤΕ ΤΗΝ «ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ)


Προχθές (27 Δεκέμβρη) αναδείξαμε το ζήτημα σχετικά με την κατοχύρωση του σήματος της Ερασιτεχνικής (βλέπε εδώ). Επιπλέον αποκαλύψαμε ότι δύο μέλη της Ερασιτεχνικής τα οποία εντέχνως κρατήθηκαν μακρυά από το Δ.Σ. οι Νίκος Γεωργαντζόγλου και Ανδρέας Ανατολιωτάκης κατέθεσαν κείμενα με τα οποία προειδοποιούν το Δ.Σ. και τον «ψευτο-Πρόεδρο» του Αλέξη Αλεξίου του για τον κίνδυνο απώλειας της κατοχύρωσης του σήματος αν ΔΕΝ κατατεθεί η σχετική αίτηση μέχρι τη λήξη του εξαμήνου που ακολουθεί την ημερομηνία λήξης της περιόδου προστασίας. Πρακτικά, αφού η αρχική αίτηση είχε κατατεθεί στις 4 Ιούλη 1997 (και είχε ανανεωθεί το 2007) το εξάμηνο εκπνέει με την συμπλήρωση της 3ης Γενάρη 2018.

Σύμφωνα με το άρθρο 148 του Ν. 4072/2012 ο οποίος μεταξύ άλλων καθορίζει και τα σχετικά με τα σήματα και συγκεκριμένα με την παράγραφο 3 εφ’ όσον η ανανέωση γίνει μέσα στο εξάμηνο μετά την λήξη της προθεσμίας οφείλεται το σχετικό παράβολο προσαυξημένο κατά 50% (βλέπε εδώ). Δεδομένου ότι το παράβολο αυτή την στιγμή είναι 90 Ευρώ, η Ερασιτεχνική κινδυνεύει να χάσει την προστασία του σήματος/εμβλήματος της για 135 Ευρώ!

Βέβαια, όσοι ΔΕΝ θέλουν να εθελοτυφλούν γνωρίζουν ότι το σήμα δεν χάνεται για τα λεφτά του παραβόλου. Αν, τελικά, χαθεί θα είναι από σκόπιμη «αμέλεια» της έκπτωτης Διοίκησης υπό τον Αλεξίου∙ η οποία «διευκολύνει» όλους τους υπόλοιπους σε βάρος των παγίων συμφερόντων του Σωματείου το οποίο έχει την τιμή να διοικεί.

Καλούμε εκ νέου όσους υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ. να πιέσουν με κάθε τρόπο τον Αλεξίου ν’ ανανεώσει το σήμα της Ερασιτεχνικής και μάλιστα όχι μόνο σαν «Εθνικό», αλλά πλέον σαν «Κοινοτικό» προκειμένου να κατοχυρώσει ακόμη περισσότερο τα συμφέροντα του Σωματείου. Συμφέροντα τα οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει με προσπάθεια και αγώνα αφ’ ενός να διεκδικήσει (όπως η Διοίκηση Ανατολιωτάκη στο παρελθόν επί Διοίκησης Νικολαΐδη) και αφ’ ετέρου να τα διαφυλάξει.

Τελικά, όμως, όλοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας (ή τις μη πράξεις μας) και όχι από τα εύκολα λόγια μας.    

Υ.Γ. Προκειμένου να μην χάσουν χρόνο στην ερασιτεχνική με την έκδοση του παραβόλου τους δίνουμε και αναλυτικές οδηγίες για την γρήγορη έκδοση του (βλέπε εδώ). 

29 Δεκέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

πηγή: aetofolia.gr

3 σχόλια:

  1. Ρε βρωμιάρηδες άντε στα τσακίδια που σας έπιασε ο πόνος για την ΑΕΚ. Μεταμφιεσμένοι θα κυκλοφορείτε στη Φιλαδέλφεια χρηματοδοτούμενα σιχάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το σήμα τρέχετε ζώα. Γήπεδο όμως δεν θέλατε να έχει η ομάδα αντιαεκτζήδικα εκτρώματα. Σκουλίκια που τρώτε εκ των έσω τον οργανισμό της ΑΕΚ είσαστε. Πλέον όμως σας ξέρουμε και θα σας αντιμετωπίσουμε όπως σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή