.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Έκλεισαν 6 εταιρείες της Aegean στην Σιγκαπούρη

Η ελληνική εταιρία εφοδιασμού θαλάσσιων καυσίμων Aegean Marine Petroleum Network ανακοίνωσε την εκκαθάριση έξι εκ των ανενεργών ναυτιλιακών εταιρειών της στη Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων S&P Global Platts, ο πρόεδρος της Aegean Marine, Jonathan McIlroy, ανέφερε ότι η εκκαθάριση των ναυτιλιακών οντοτήτων ήταν “διαδικαστική”, προσθέτοντας ότι η διαδικασία αυτή προχωρούσε εδώ και πολύ καιρό.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες που είναι νηολογημένες στη Σιγκαπούρη, ανάμεσα στις οποίες η Paros Shipping, Naxos Shipping, Lefkas Shipping, Kimolos Shipping, Ithaki Shipping και Anafi Shipping, με βάση τις πληροφορίες έχουν υποβληθεί σε εκούσια εκκαθάριση.


Η Platts ανέφερε επίσης ότι οι επιχειρήσεις, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στη Σιγκαπούρη μεταξύ 2008 και 2011, πρόκειται να εκκαθαριστούν μετά από έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γραφείο της προμηθευτικής εταιρείας καυσίμων.

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Aegean Marine αποφάσισε να εγκαταλείψει την αγορά της Σιγκαπούρης ως φυσικός προμηθευτής από τον Ιανουάριο του 2018, μετά από σχεδόν 11 χρόνια. Η απόφαση λήφθηκε εν μέσω πιέσεων από τον ανταγωνισμό στην αγορά.

“Το 2017 η εταιρεία αντιμετώπισε αυξημένες εμπορικές πιέσεις στη Σιγκαπούρη και ως εκ τούτου, η διοίκηση έκρινε ότι οι πόροι της εταιρείας μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότερο κερδοφόρα αλλού”, είχε δηλώσει προηγουμένως ο McIlroy.

Όταν είχε ανακοινώσει πρώτη φορά την απόφαση της η εταιρεία, είχε δηλώσει ότι θα διατηρήσει εμπορική παρουσία στην αγορά της Σιγκαπούρης συνεχίζοντας να απασχολεί μια εμπορική ομάδα και προσωπικό υποστήριξης για την υποστήριξη των πελατών της στην αγορά.

πηγή: e-nautilia.gr

1 σχόλιο:

  1. Τωρα θα δεις τι θα παθεις κακε καπιταλιστη Μελισσανιδη. Θα πτωχευσεις, θα πεινασεις, θα φας ακομα μια προσφυγη στο ΣΤΕ. Α τωρα που ειπα ΣΤΕ, τι εγινε; Βγηκε καμια αποφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή