.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα παρακολουθήσαν τα παιδιά των απόρων οικογενειών του Δήμου μας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα παρακολουθήσαν τα παιδιά των απόρων οικογενειών του Δήμου μας  σε συνεργασία με το Σύλλογο Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας


Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δ  ήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Συλλογο Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας, υλοποίησε την Κυριακή 17-12-2017, δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα για τα παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου μας. Σαράντα οχτώ παιδιά και συνοδοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ταξίδι του Φερευντούν» στο θέατρο Κνωσός. Το έργο πραγματεύεται την ιστορία ενός 12χρονου αγοριού που βιώνει την προσφυγιά και το ρατσισμό.


Τα εισιτήρια διατέθηκαν από το Σύλλογο Λαϊκής Αλλυλεγγύης, με τον οποίο ο Δήμος μας έχει ξεκινήσει συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με το κοινωνικό παζάρι με είδη ρουχισμού στο Α΄ΚΑΠΗ,Δεκελείας 154  (Τσιπουράδικο) την Παρασκευή 29/12/17από τις 15:00 έως τις 21:00 και  το Σάββατο 30/12/17 από τις 9:00 έως τις 19:00.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και διανομή βασικών αγαθών σε εκατό (100) οικογένειες της πόλης μας που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου