.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Σπύρος Καβακόπουλος: Άριστα στο ιατρικό προσωπικό, μηδέν στις βοηθητικές υποδομές

Επείγοντα στου Αγ. Όλγα. Άριστα στο ιατρικό προσωπικό, μηδέν στις βοηθητικές υποδομές. 
Το καροτσάκι δεν έχει υποπόδια και λόγω αδυναμίας τα πέλματά μου σέρνονται στο πάτωμα. Υποθέτω ότι έπεσα στην περίπτωση, βλέπω τ’ άλλα καρότσια το ίδιο. 

Περιμένω, η πινακίδα απέναντι γράφει «μην διασπείρεις μικρόβια βάλε αντισηπτικό». Κοιτάζω αριστερά – δεξιά τίποτα, μου μπαίνει η ιδέα με τα χέρια πάνω στο καρότσι και αγοράζω απ’ έξω. Πάω τουαλέτα, η μία ανδρική κλειστή και με πρωτόγονο τρόπο δεμένο το χερούλι με γάζα. Όλοι στη μία και μοναδική γυναικεία. Μέσα η κατάσταση φρίκη, ούρα γύρω από τη λεκάνη, χαρτιά πεταμένα κάτω. Ευτυχώς είχα συνέλθει παίρνω ταξί πάω σπίτι και επιστρέφω. Εσωτερικά η πόρτα των επειγόντων, σκαμμένη από τα φορεία που την χτυπούν, με δύο λαμαρινίτσες κόστους πέντε Ε, η πόρτα δεν θα χρειαστεί σε λίγο άλλαγμα.


Δεν ξέρω τι να πω. Ανήκω στη μεσαία αστική τάξη, οι περισσότεροι (εγώ όχι), αγοράζουμε το πρωί τον καφέ, αντί να τον φτιάχνουμε. Φυσικό να μπορούμε να πληρώνουμε είσοδο 5 Ε στα νοσοκομεία για τουαλέτες, υποπόδια, αντισηπτικά. Τώρα πληρώνουμε πολύ περισσότερα. Άνεργοι και με μικρό εισόδημα ας μην πληρώνουν.

Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει, ας σταματήσει ο λαϊκισμός, κοστίζει πολύ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου