.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την επιστολή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (αρ. πρωτ.: 3017/1/37) με θέμα την απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και πορείας της Πέμπτης 07/12/2017, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν οι συντάκτες αυτής της επιστολής, τις πηγές πληροφόρησης για την δήθεν συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις της Λαϊκής Συνέλευσης Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, αφού πρόκειται για κάλεσμα, αποκλειστικά πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων.

Μια είναι η εξήγηση η προσπάθεια στοχοποίησης της λαϊκής συνέλευσης και η εκ των υστέρων επίρριψη ευθυνών για οτιδήποτε συμβεί μετά απο τα «έργα και τα σχέδια προστασίας» των αστυνομικών δυνάμεων για την Πέμπτη 07/12/2017.

Η κατατρομοκράτηση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας καλά κρατάει.
Μετά την οργανωμένη επίθεση τρομοκράτησης από οργανωμένους ιδιωτικούς στρατούς, την σκυτάλη πέρνει το επίσημο κράτος με επιστολές εκφοβισμού, σας την επιστρέφουμε λοιπόν πίσω.
Ας μη γελιόμαστε την πρώτη ευθύνη για τα παραπάνω έχει η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όσο για μας, συνεχίζουμε τον αγώνα για μια πόλη ελεύθερη αλλά και για μια χώρα δημοκρατική με κατοχυρωμένο το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της γνώμης των πολιτών της.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ψωμί, δουλειά, παιδεία, υγεία, περιβάλλον.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει,
κάτω τα χέρια από τη Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Νέα Φιλαδέλφεια 06/12/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου