.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η «Δύναμη Πολιτών» απαντά με ανακοίνωση - δελτίο τύπου του δήμου στην ανεξαρτητοποίηση του Β. Παπακώστα




Η Δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών με ομόφωνη απόφαση όπως τονίζει, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση – δελτίο τύπου στο οποίο προσφωνεί το μέχρι χτες σ. Βασίλη Παπακώστα, κύριο Παπακώστα, απορρίπτει συνοπτικά τους πολιτικούς του ισχυρισμούς όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του, τον καταγγέλλει για αντικαταστατική συμπεριφορά, και τέλος τον καλεί να παραδώσει την έδρα γιατί δεν του ανήκει!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Παπακώστα


Η δημοτική παράταξη της Δύναμης πολιτών ενημερώθηκε μέσω του πρωτοκόλλου του Δήμου (!!!) την Τρίτη το μεσημέρι την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπακώστα. Είχε προηγηθεί η καταψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο του έργου ανάπλασης και τοποθέτησης νέου αρδευτικού συστήματος στους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης ως δήθεν ιδιωτικοποίηση, γεγονός που επικαλείται και στη δημόσια επιστολή του ως βασική αιτία αποχώρησης. Η πολιτική στάση του Βασίλη Παπακώστα συνιστά όχι μόνο κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού της Δύναμης πολιτών που και ο ίδιος ψήφισε, αλλά και προσβολή στα δημοκρατικά ήθη και τις αξίες της Αριστεράς, που επικαλείται ως λόγους ανεξαρτητοποίησης. Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει ενωμένη μέχρι τέλους το έργο της με βάση της πρόγραμμά της, που μόνοι αρμόδιοι να το κρίνουν είναι ο λαός της πόλης και τα συλλογικά όργανα της παράταξης. Γι’ αυτό και καλούμε τον Βασίλη Παπακώστα να παραδώσει μία έδρα που δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στα δεκάδες μέλη και φίλους της Δύναμης πολιτών, χάρη στον αγώνα των οποίων εξελέγη στο Δημοτικό συμβούλιο. 

15/12/2017

Ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής ομάδας της Δύναμης πολιτών

4 σχόλια:

  1. ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ:
    Τον Βασίλη τον Παπακώστα, Άρη Βασιλόπουλε;
    Τον Βασίλη, Αρούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δυναμη πολιτων , οταν συγκροτηθηκε, ηταν εντελως διαφορετικα τα πολιτικα πραγματα απο σημερα, απο αντιμνημονιακη, αντιδιαχειρηστικη Δυναμη, που διακηρητε και αναδειχτηκε στην Δημοτικη Αρχη, συγα συγα, μετατραπηκε, σε διαχειρηστικη και μνημονιακη δυναμη, περα απο λογια και φανφαρες, γλειφωντας οσο μπορουσε ττην κεντρικη κυβερνηση και χωρις ουσιαστικη αντισταση στα επιχειρηματικα συμφεροντα που επιβουλευονται την πολη. Απο αυτην την σκοπια ειστε εκθετοι, και μην ονειρευεστε και αλλη θητεια στην Δημοτικη καρεκλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξτε, ΜΟΝΟ, να μη σχίσετε τα ...καλσόν σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως οι κυριοι πρεπει να παραδωσουν τις εδρες τους στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή