.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχή ρατσιστικά συνθήματα οπαδών του Ολυμπιακού κατά Ουάρντα!


H ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χαρακτηρίστηκε από τα ρατσιστικά συνθήματα στον Αμρ Ουάρντα από τους οπαδούς της ομάδας του Μαρινάκη, που φημίζονται για τους διαύλους επικοινωνίας με την Ναζιστική δολοφονική συμμορία Χρυσή Αυγή!
 
Σε ολόκληρο το παιχνίδι επιτέθηκαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αμρ Ουάρντα, κάνοντας ήχους μαϊμούδων και φωνάζοντας το εμετικό σύνθημα «Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε», με τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο εξαιρετικά εκνευρισμένο, να τους κοιτάζει συνεχώς με αηδία και... σκουπίζοντας τη φανέλα του.


Εμείς καταδικάζουμε τον ρατσισμό από όπου και αν προέρχεται.
Απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.
Ο Ναζισμός σηκώνει ξανά το κεφάλι με την κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καλλιεργεί κλίμα "εθνικής ενότητας¨ και συγκεκριμένα συμφέροντα που καλλιεργούν σχέσεις με τους ΝΑΖΙ, τους χρηματοδοτούν και τους εμπλέκουν στα επενδυτικά τους πλάνα, χρησιμοποιώντας τους εναντίον των εργαζομένων.
Η πάλη εναντίον του Ναζισμού συνδέεται άμεσα με την αντικυβερνητική πάλη, τον εργατικό αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την καπιταλιστική ανάπτυξη που μας αναθέτει ρόλο αναλώσιμου για την αύξηση των κερδών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου