.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου τη Τετάρτη 28-3-18



Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (6η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 28η Μαρτίου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ



1.    Έγκριση ψηφίσματος αλληλεγγύης στους τρεις συλληφθέντες διαδηλωτές κατά των πλειστηριασμών.

  1. Έγκριση δήλωσης προσχώρησης στο συνημμένο Μνημόνιο Συνεργασίας το οποίο συνήφθη μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης και το οποίο δύνανται να υιοθετήσουν και προσχωρήσουν και άλλοι Δήμοι.

3.    Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών του Δήμου.

4.   Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης  σπουδαστριών ΙΕΚ και ΣΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.

5.    Πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2018-2019.

6.    Αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα χρηματοδότησης  «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο : «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο : «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

  1. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επέκταση Κεντρικών αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων» και της μελέτης «Μελέτη στατικής επάρκειας Παιδικών Σταθμών», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 117 του Ν. 4412/2016.

  1. Έγκριση 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2018.

10. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

11. Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης και ορισμός νέου μέλους.

12. Έγκριση πρακτικού  κατακύρωσης για την ομάδα 8 («ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ») και την ομάδα 10 («ΑΡΤΟΣ») του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, και  ανάδειξη οριστικού μειοδότη.






  1. Α. Συγκρότηση και Ορισμός μελών Επιτροπής και Β. Κριτήρια Επιλογής δικαιούχων για το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών του Δήμου σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος  2018.

14. Έγκριση διοργάνωσης 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» και διάθεση σχετικής πίστωσης.

15. Έγκριση διοργάνωσης και συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου και διάθεση σχετικών πιστώσεων.

16. Έγκριση επιχορήγησης αθλητικού σωματείου Ιωνικού και διάθεση σχετικής πίστωσης.

17. Έγκριση επιχορήγησης πολιτιστικών συλλόγων και διάθεση σχετικών πιστώσεων.

  1. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» (Α.Μ. 141/2016).

  1. Έγκριση  2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και 2ου Α.Π.Ε του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ»  (ΑΜ 101/2016).

  1. Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου : «Κατασκευή θέσεων στάθμευσης μοτοποδηλάτων –μοτοσικλετών στην πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου Δ.Ν.Φ.Ν.Χ.»- Α.Μ.92/2014.

21. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου