.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Σπύρος Καβακόπουλος: Ξεφτιλίζουμε τους ικανούς που θα τολμήσουν να εργαστούν στο ελληνικό δημόσιο

Ξεφτιλίζουμε τους ικανούς που θα τολμήσουν να εργαστούν στο ελληνικό δημόσιο.
Εξηγούμαι ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι.
Αφού διαπομπεύσαμε και βγάλαμε ανάξιους πλήθος πετυχημένων στελεχών τού εξωτερικού, ήρθε τώρα και η σειρά του υπουργικού ζεύγους Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου. Δεν τους γνωρίζω, ξέρω όμως ότι για να πετύχεις στις ΗΠΑ, την Μέκκα του καπιταλισμού, μόνον άριστος πρέπει να 'σαι. Τι λοιπόν κατά τη γνώμη μου συνέβη. Ως στελέχη του αμερικάνικου γίγνεσθαι, συμφώνησαν μια σχετικά καλή αμοιβή, που όμως η ελληνική κακομοιριά και ιδίως η αριστερή, δεν την αποδέχεται, καθώς η ισοπεδωτική της λογική απορρίπτει την αριστεία (άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση την θέλουν).
Για να μη φανεί λοιπόν η πραγματική αμοιβή και αρχίσουν οι άλλες αντιπολιτευτικές κακομοιριές, κανόνισαν να την σπάσουν με χιλιαρικάκι για ενοίκιο. Έλα ντε όμως που το σπάσιμο, εμπεριέχει μη ηθικές διαδικασίες που για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι και ηθικές και νόμιμες. Και κει την πάτησε το ζεύγος.
Δεν είναι οι πρώτοι που ξεφτιλίζουμε, χωρίς να μας έχουν ανάγκη, ήταν και ο κος Π. Αθανασόπουλος της ΔΕΗ, κορυφαίος στην παγκόσμια ιεραρχία της Toyota. Ήταν και ο Ηλ. Μόσιαλος που τώρα τον εμπιστεύονται Κινέζοι και Άγγλοι για την οργάνωση των συστημάτων υγείας των (μ' ένα σωρό βραβεία). Ήταν, ήταν, ήταν….
Αλήθεια, όλοι αυτοί είχαν ανάγκη να επιστρέψουν στην Ελλάδα, να τους κάνουμε κομπιναδόρους και να τους ξεφτιλίσουμε στο διεθνές διοικητικο-οικονομικό στερέωμα. Μπας και κάτι δεν πάει καλά με μας;;;;

Σπύρος Καβακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου