.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης-στήριξης του Πριν

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συντρόφους για τη ζεστή και συγκινητική υποδοχή που επιφύλαξαν στο ανανεωμένο (από 14η Ιανουαρίου) σε μορφή και περιεχόμενο φύλλο της εφημερίδας μας. Ενθαρρυντικής υποδοχής έτυχε το νέο ΠΡΙΝ και από τους αναγνώστες του οδηγώντας σε μια μικρή αύξηση της κυκλοφορίας σε μια περίοδο που όλες οι έντυπες εφημερίδες έχουν πτωτική πορεία.  Έφτασαν ενισχύσεις στην εφημερίδα, από αναγνώστες και φίλους, ενισχύσεις που είχαν βγει από το υστέρημα λαϊκών οικογενειών. Κι αυτό το είδαμε και το νιώσαμε.


 Ενθαρρυντική αλλά όχι αρκετή

Η μάχη που δίνουμε όλοι μαζί για την οικονομική επιβίωση καταρχήν και για την κατάκτηση οικονομικής ανεξαρτησίας του Πριν συνεχίζεται και είναι σε κρίσιμο σημείο.  Για να είμαστε σε καλύτερες θέσεις και να αποφύγουμε τους άμεσους κινδύνους (που δεν είναι καθόλου αμελητέοι) καλούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας, όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να συμβάλλουν στην οικονομική στήριξη της φωνής της ανατρεπτικής, αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς. Πολύ περισσότερο που σήμερα ενισχύεται η αναγκαιότητα της εργατικής αντικαπιταλιστικής αντιπληροφόρησης και της σύγχρονης κομμουνιστικής ανάλυσης.

Με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να συμβάλλει;

Καταρχήν, διαμέσου του λογαριασμού ενίσχυσης της εφημερίδας (Alpha bank με IBAN GR1801402600260002002006023). Δεύτερο, με κάρτα συνδρομητή – ενισχυτή εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας. Τρίτο, με σταθερή αγορά από το περίπτερο και διακίνηση τουλάχιστον ενός ακόμα τεύχους.

Kάθε ενίσχυση είναι βοήθεια και αναγκαία, ακόμα και το ένα ευρώ καθώς και η αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο είναι στήριγμα στην προσπάθεια μας. 
Η συνδρομή είναι 50 ευρώ το εξάμηνο και αποτελεί απαραίτητη στήριξη στην εφημερίδα για την απρόσκοπτη έκδοσή της. Ο συνδρομητής λαμβάνει κάθε Κυριακή στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο το pdf του Πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου