.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Καμμένος, Κανέλλη-ΚΚΕ, Καρβουνόπουλος: βρες αν μπορείς ποιος είναι πιο Εθνικιστής!

     

Σχόλιο χρήστη των social media

-Το Καστελοριζο θα πρέπει να φιλάμε αυτές τις ημέρες....ας κάνουμε κάτι...μια ημέρα της γυναίκας (1:26)- ξέρει η βουλευτής του ΚΚΕ τι σημαίνει 8η Μάρτη και εργατική μέρα της γυναίκας? δεν είναι γκαλά με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε ακριτικό εξωτικό νησί!
-οι Τούρκοι τα επεκτατικά σχέδια τα προετοιμάζουν από τότε που υπάρχουν (2:09)...δηλαδή είναι διαγονιδιακό το θέμα της τουρκικής επεκτατικότητας? δηλαδή η Ελλάδα που συμμετέχει σε ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις παγκοσμίως, με επόμενη τον Ηνίοχο και θέλει να αλλάξει το Σύνταγμα άλλης χώρας κρατάει τον κλάδο ελαίας των Ολυμπιακών Αγώνων?

-τι πρέπει να κάνουμε; επιτέλους η Ελλάδα (ως σύνολο) να ακούσει το ΚΚΕ (3:16)....όλοι η Ελλάδα ενιαία να το ακούσει? να το ακούσει και ο Κοπελούζος που ήδη έκλεισε συμφωνίες με Exxon, Total και ο προλετάριος που θα δουλευει στην πλατφόρμα του;

-καταδικάσουμε το "τεχνητό μέτωπο που φτιάχνεται για να πάμε όλοι μαζί" (8:14)...απόλυτα σύμφωνοι, όμως δείτε τι εννοεί η βουλευτής του ΚΚΕ για το εθνικό κορμό...δε της αρέσει ο Δαβάκης που ναι νεοφασίστας γιατί δε θέλει τους ρομά! αν τους ήθελε οκ, κάπου θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε! ότι δε θέλουμε κολλεγιές με την αστική μας τάξη...νταξ, μη τρομάξει και ο ΣΚΑΙ!

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ, πετάει με αγανάκτηση για ποιό λόγο τα στρατά καταδίωκαν "λαθρομετανάστες" μόνα τους 2 κι όχι 4 (εντάξει έχει παράδοση το κόμμα να κόβει πίτες με στρατιωτικούς και ενόπλους οπότε θα τους ήθελε σε μαζικότητα)...ότι έχουν κάνει μέχρι και σαδιστικό χόμπι να πνίγονται πρόσφυγες και να επαναπροωθούνται ούτε λόγος! τέλος (14:17) μας λέει να έρθουν όλα τα στρατά που χουμε έξω (που πολεμάνε σε επιχειρήσεις διάλυσης χωρών by NATO) να πολεμήσουν για την πατρίδα ενάντια στα σχέδια του ΝΑΤΟ, για να φτάσουμε στο αποκορύφωμα ότι ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!

Εεεε αυτά τα πράγματα που μας λείπουν παραγγέλνει και ο Τσίπρας με τις 4 γαλλικές φρεγάτες!

Ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός είναι ανταγωνισμός αστικών τάξεων, και αν η βουλευτής του ΚΚΕ, όπως το κόμμα της παραπονέθηκε στη Μογκερίνι της ΕΕ ότι δεν προστατεύει αρκετά τα ελληνικά σύνορα-αλλά δε θέλει τη λυκοσυμμαχία (ΛΟΛ), θεωρεί ότι λείπουν πράγματα από το ναυτικό, να υπερψηφίσει τις αγορές Καμμένου-Τσίπρα!

Λίγο αντικαπιταλιστικό, με πολλή πατρίδα και εθνικισμό γκώσαμε!

diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου