.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Νέο όργιο αστυνομικής βίας ενάντια στο κίνημα των πλειστηριασμών



Νέο όργιο αστυνομικής βίας ενάντια στο κίνημα των πλειστηριασμών

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μαχητική παρουσία για άλλη μια φορά του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, που πάλεψε αποφασιστικά ενάντια στη μεθόδευση να εφαρμοστούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το όργιο βίας με ξυλοδαρμούς και χημικά σε βάρος όσων υπερασπίζονται τα σπίτια του λαού από τα αρπακτικά συμφέροντα τραπεζών, funds και μεγαλοσυμβολαιογράφων.


Εφαρμόζοντας τo ακραίο και βάρβαρο μνημονιακό μέτρο των πλειστηριασμών, τα ΜΑΤ του Τόσκα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χτύπησαν τους διαδηλωτές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν τον περιφερειακό σύμβουλο της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία, ενώ κακοποίησαν στην Αθήνα στελέχη της ΛΑΕ.

Μνημείο ντροπής αποτελεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που στοχοποιεί τους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και με θρασύτητα αναγγέλλει «προσφυγή στη δικαιοσύνη». Οι εκπρόσωποι της συντεχνίας των αστυνομικών άφησαν την άκρη τις μεγαλοστομίες ότι δε θα συμμετέχουν στη διαδικασίες πλειστηριασμών και ανέλαβαν ρόλο δύναμης κρούσης στο πλευρό συμβολαιογράφων και τραπεζών για να εφαρμοστεί το αντιλαϊκό μέτρο της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας και κατοικίας.


Τα σπίτια του λαού θα τα υπερασπιστούν μόνο οι ενωτικοί και αποφασιστικοί λαϊκοί αγώνες. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε στήριξη και συμμετοχή στις πρωτοπόρες αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Συντονισμών Συλλογικοτήτων.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές. Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη. Έξω τα ΜΑΤ από τις λαϊκές κινητοποιήσεις

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. 

Κρατικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο για να σωθούν τα σπίτια του λαού από τους τραπεζίτες.

Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου