.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η ενημέρωση κι ο αγώνας συνεχίζεται! Η τρομοκρατία δε θα περάσει!



Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, θα πρέπει τις επόμενες 48 ώρες να απέχω από ορισμένα, όπως είναι οι οθόνες των υπολογιστών, όταν πέφτω για ύπνο να ξυπνάω κάθε δυο ώρες κλπ. Επίσης έχω χέρι μπανταρισμένο που δε μου επιτρέπει πολλά.

Αυτοί που χτύπησαν στο πρόσφατο παρελθόν πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συντονιστικού Κατοίκων, πρόσφατα τον Πρόεδρο και Δημοτικούς Συμβούλους, και χτες εμένα και τον επικεφαλής των αστυνομικών, δεν έχουν καμιά σχέση όχι με τον αθλητισμό, όχι με τον πολιτισμό των προσφύγων της Μικράς Ασίας, αλλά με κανένα πολιτισμό. Το ίδιο ισχύει και με τον ιθύνοντα νου…
 
Το τελευταίο διάστημα, η συγκυβέρνηση με τη συμμετοχή μικρότερων κομμάτων, ψήφισε το νέο Ρυθμιστικό σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικονομικής ολιγαρχίας. Με όχημα το γήπεδο ο Δ. Μελισσανίδης, θέλει να μετατρέψει την πόλη σε επιχειρηματικό πάρκο, Μόντε Κάρλο έχει πει… Στο ίδιο πλαίσιο η προοπτική που διαγράφεται για το άλσος είναι η ιδιωτικοποίηση – τσιμεντοποίηση, με πρώτο βήμα την καταπάτηση μέρους του από την ΑΕΚ και την αφαίρεση του από το Δήμο.

Για να υλοποιηθούν αυτά, χρειάζεται η βαρβαρότητα της μαφίας και οι πρακτικές του φασισμού, που κάθε τόσο κάνουν την εμφάνιση τους στην πόλη. Έκφραση αυτού ακριβώς ήταν τα χτεσινά γεγονότα, με στόχο την τρομοκράτηση απ΄ τη μια, και την άσκηση πολιτικής πίεσης στο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.

Πρέπει όσο είναι καιρός οι κάτοικοι να καταλάβουν, πως η σιωπή κι η αποστασιοποίηση από τα γεγονότα, δυναμώνει το τέρας που ήδη έχει οργανώσει το παρακράτος του, που δρα ανεξέλεγκτα!

Όσα εξελίσσονται, είναι πράγματα που δεν αφορούν μόνο το παρόν, αλλά αφορούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Είναι καιρός να όλοι μαζί να βάλουμε φρένο!

Προσωπικά ας μην έχει καμιά αμφιβολία κανείς… θα συνεχίσω να κάνω ότι έκανα με την ίδια και μεγαλύτερη επιμονή!

4 σχόλια:

  1. Μανώλη μου περαστικά σου.
    Οι άνανδροι αυτοι τύποι σε λίγο θα ανήκουν στο παρελθόν για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανώλη Καμπούρη σου εύχομαι περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE GAMHSOY RE ARXIDI GHPEDO STHN NEA FILADELFEIA!! KAI KSYLO STA MOUNOPANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει!
      Το καταλάβαμε ότι είσαι χρυσάβγουλο.
      Δεν χρειαζόταν τα greeklish για να μας το αποδείξεις.

      Διαγραφή