.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η ανακοίνωση του Δήμου για την πρωτοβουλία σύγκλισης σύσκεψης για το γήπεδο της ΑΕΚ



Ο Δήμος μας αποφάσισε να καλέσει και τις ιδιωτικές εταιρίες που εμπλέκονται στην υλοποίηση του σχεδίου Μελισσανίδη, των οποίων η νομιμοποίηση να εκπροσωπούν την ΑΕΚ βάσιμα αμφισβητείται, σε σύσκεψη «με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης…».
Εντυπωσιακότερο είναι το γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε ενώ εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ! Στο οποίο προσέφυγαν πολίτες και ο Δήμος, αμφισβητώντας τη συνταγματικότητα του νόμου με τις φωτογραφικές διατάξεις…

Εκτός από το αρμόδιο υπουργείο, από την πλευρά Μελισσανίδη καλέστηκαν όλοι όσοι εκφράζουν και επιδιώκουν την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου του. Ατυχώς από την πλευρά των ενεργών πολιτών δεν έχει κληθεί κανείς! 

Δε γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό της η δημοτική πλειοψηφία, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να συμμετέχουν οι πάντες, εταιρία κατασκευής, εταιρία που θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο, ερασιτεχνική ΑΕΚ, κυβέρνηση, δήμος, πλην των πολιτών που έχουν διαφορετική γνώμη και σε τελική ανάλυση θα υποστούν τις συνέπειες από τη λειτουργία του.

Προφανώς οι… λοιποί θα ενημερωθούν από τις επίσημες ανακοινώσεις και τις διαρροές…

Πέραν οποιουδήποτε άλλου ζητήματος και της ενδεχόμενα εντυπωσιακής αυτάρκειας της δημοτικής πλειοψηφίας, υπενθυμίζουμε πως η επιλογή του Δήμου, θέτει το λαό στη γωνία… με ότι συνεπάγονται παρόμοιες πρακτικές.
 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος:

24-3-2015

«Στα πλαίσια της πάγιας θέσης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων).

Στην σύσκεψη αυτή έχουν καλεστεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», και η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου. Από την μεριά της Κεντρικής Διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ /Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.

Σκοπός της παραπάνω σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου, με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της Α.Ε.Κ».

2 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι οι «ενεργοί πολίτες» που θα έπρεπε να κληθούν; Νισάφι πια με τον κάθε τυχάρπαστο που προσπαθεί να κερδίσει 5 λεπτά δημοσιότητας σε βάρος της ΑΕΚ. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο επιτέλους μπας και γεμίσετε λιγάκι τη μίζερη ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο ΑΒ κατάλαβε ότι θα φάει φόλα απο το ΣτΕ και γλυφει την ΑΕΚ μπας και σωθεί απο τη χλεύη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή